Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Familonin kumppanuus Matkahuollon kanssa mahdollistaa vastuulliset toimitukset –luotettavasti ja nopeasti.

Familon.fi – vastuullisemmat unet tyynytoimitus kerrallaan

Jo vuodesta 1966 Familon on tarjonnut hyvänolon tuotteita ja ratkaisuja, jotta me kaikki nukkuisimme ja voisimme paremmin. Familon-tuotteiden tärkein tehtävä on toivottaa kauniita unia, mutta ne ovat myös lupaus toiminnan vastuullisuudesta ja kestävän kehityksen periaatteista. Familonille vastuullisuus tarkoittaa ennen kaikkea ympäristöä ja ihmisiä kunnioittavia valintoja arvoketjun eri vaiheissa suunnittelusta valmistukseen ja kuljetuksiin.

Matkahuolto edistää positiivisia ympäristövaikutuksia

Matkahuolto haluaa tehdä osansa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja vahvistaa positiivisia ympäristövaikutuksia. Keskitymme erityisesti ympäristöystävällisten kuljetusratkaisujen edistämiseen ja kestävän liikkumisen tukemiseen. Matkahuollon tavoitteet ilmastonmuutoksen lieventämiseksi päästöjen vähentämisellä ovat keskeisessä osassa toimintaa. Matkahuollon tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2030 pakettipalveluiden ja oman toiminnan osalta.

"Yhteistyö Familonin kanssa on sujunut hyvin. Olemme ylpeitä siitä, että 89% Heinolasta Familonilta tänä vuonna noudetuista lähetyksistä on ollut noudettavissa noutopisteissä seuraavana päivänä ympäri Suomea!” kertoo Matkahuollon avainasiakasmyyntipäällikkö Juhani Leppänen.

”Yhdistävänä tekijänä meillä molemmilla on myös vastuullisuuden nostaminen aivan toiminnan ytimeen. Suomalaiset kuluttajat valitsivat meidät vuoden 2021 vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrändiksi. Paketti- ja matkustajapalveluiden yhdistäminen busseissa on yksi erottautumistekijämme”, lisää Juhani Leppänen.

Yhä useampi Familon.fi-verkkokaupan asiakas valitsee Matkahuollon Lähellä-paketin toimitustavakseen. Näin todentuvat tyynytoimitus kerrallaan vastuullisemmat unet.


Tutustu Familon.fi-verkkokauppaan klikkaamalla logoa

Familon-logo.jpeg (002)

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media