Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuollon yhteistyökumppani Happy Angler täyttää 10 vuotta !

Happy Angler on toiminut kalastajien, veneilijöiden ja retkeilijöiden iloksi verkossa jo vuodesta 2011 lähtien. Matkahuollon ja Happy Anglerin yhteistyö on toiminut alusta alkaen. Vuonna 2014 valikoimaa laajennettiin ja sitten palattiin vuonna 2019 kalastus ja- vapaa-ajan tuotteisiin, jolloin myös yrityksen omistajuus vaihtui Hong Kongista Rusta Finlandiksi. Neljälle eri markkinalle (Suomi, Ruotsi, Venäjä ja muut maat) lokalisoidut verkkokaupat tarjoavat monipuolisen valikoiman tuotteita parhailta tuotemerkeiltä, unohtamatta pieniä valmistajia ja houkuttelevia tarjouksia!

Matkahuollon palvelut toimii

Happy Angelerin asiakaspalvelu selvittää kinkkisimmätkin tilanteet ja palvelee sujuvasti kielialueesta riippumatta, oli kyse sitten tilauksista, reklamaatioista tai tuotetiedusteluista. Sisällöntuotannon puolella kirjoitellaan monipuolisia kalastusvinkkejä eri kalalajeihin ja tekniikoihin liittyen sekä luodaan vuosittain kymmeniä mielenkiintoisia Klubimaileja. Tuotetietotiimi hoitaa tuotteiden speksit sekä kuvat kuntoon ja vääntää satoja bannereita vuosittain.

”Matkahuollon kanssa yhteistyö on sujunut niin hyvin, että meidän ei ole juurikaan tarvinnut olla yhteydessä Matkahuollon asiakaspalveluun, kuljetukset ovat toteutuneet sovitusti. Lisäksi vastuullisuus on meille entistä enemmän tärkeä asia”, toteaa Annika Klemetti eCommerce Team manager.

"Yhteistyömme Happy Anglerin kanssa on toiminut hyvin ja molemmin puolin joustavasti. Happy Anglerin kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä!", sanoo Matkahuollon avainasiakaspäällikkö Tuomas Räisänen.

Happy Angler kuuluu ruotsalaiseen Rusta-konserniin, jonka viime vuoden liikevaihto oli n. 800 m€. Rusta-konsernilla on n. 170 kivijalkamyymälää neljässä eri maassa, joista n. 30 Suomessa. Happy Angler -verkkokauppa on lokalisoitu neljälle eri kielelle, ja Happy Angler toimittaa satoja tilauksia päivittäin yli 40 maahan. Happy Anglerin ruotsinkielinen sivusto toimii osoitteessa www.happyangler.se, Venäjäksi Happy Angler palvelee osoitteessa www.happyangler.ru, ja muut ulkomailla asuvat asiakkaat käyttävät sivustoa www.happyangler.com.

Lue lisää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media