Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuolto on Stockmannin Hullujen päivien pääkuljetusyhteistyökumppani

Stockmann – noin 460 myymälää, toimintaa 19 maassa


Stockmann-konserni tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman muodin, kauneuden ja kodin tuotteita ihanan arjen ja juhlan rakentamiseen. Stockmann inspiroi asiakkaitaan tekemään kestäviä ja vastuullisia valintoja. Stockmann-divisioonalla on 8 tavarataloa Suomessa ja Baltiassa sekä verkkokauppa stockmann.com. Muotiketju Lindex on osa Stockmann-konsernia.

Stockmann tarjoaa muodin, kauneuden ja kodin palveluita sekä tavarataloissa, että etäpalveluna. Stockmannilta saat myös yrityslahjat ja nopeat ja luotettavat toimituspalvelut niin Suomeen kuin ulkomaille!

Suomen vähittäiskaupan tunnetuin myyntikampanja, tavarataloyhtiö Stockmannin Hullut Päivät, on jo vuodesta 1986 kerännyt satoja tuhansia asiakkaita tekemään hullunhalpoja merkkiostoksia. Hulluja Päiviä vietetään kahdesti vuodessa kaikissa Stockmannin tavarataloissa ja hullutpaivat.com-verkkokaupassa. Verkkokaupan osuus Hullujen Päivien kokonaismyynnistä on huomattava ja kasvaa edelleen nopeasti.

Matkahuollon kotiinkuljetus Hulluille Päiville


"Hullujen Päivien tilaukset on jo aiemmin voinut noutaa Matkahuollon noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Nyt Stockmann laajentaa yhteistyötä lisäämällä toimitusvalikoimaansa Matkahuollon kotiinkuljetuksen. Hullut Päivät on massiivinen logistinen ponnistus, jonka onnistumisen perusedellytys ovat luotettavat ja nopeat toimitukset. Matkahuolto vastaa tähän tarpeeseen tarjoamalla saumattoman asiakaskokemuksen ja erittäin laajan palveluverkoston, tukien näin Stockmannin asiakaskeskeistä strategiaa. Matkahuollon tavoite olla hiilineutraali vuonna 2030 tukee osaltaan myös Stockmannin vastuullisuusohjelmaa", kertoo Stockmannin eCommerce Director Veronica Rinnelä.

”Stockmannin kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä. Meille molemmille mm. asiakaskokemus on ensiarvoisen tärkeässä roolissa. Hullujen Päivien volyymit ovat niin merkittävät, että yhteistyössä etukäteen tehty kampanjasuunnittelu ja kampanja-aikainen aktiivinen seuranta sekä joustava reagointi ovat hyvin tärkeässä roolissa. Tämä Matkahuollon ja Stockmannin yhteistyössä on toiminut todella hyvin", kertoo Matkahuollon avainasiakaspäällikkö Tuomas Räisänen.

Sitoutuminen vastuulliseen liiketoimintaan on keskeinen osa Stockmannin arvoja ja jokapäiväistä tapaa toimia

Stockmann pyrkii pitkäjänteisesti kannattavaan liiketoimintaan toimimalla eettisesti ja vastuullisesti ihmisiin, talouteen, yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyvissä asioissa.

Nämä toimintaperiaatteet, Stockmannin arvot sekä Stockmannin johtamiskäytännöt muodostavat kehyksen yhtiön toimintatavoille ja pyrkimyksille toimia kestävän tulevaisuuden hyväksi.

Stockmannin toimintaperiaatteet määrittävät poikkeuksetta kaikkien työntekijöiden ja johdon tavan toimia. Stockmann edellyttää myös, että sen tavarantoimittajat ja muut yhteistyökumppanit noudattavat näitä toimintaperiaatteita.

Matkahuolto Suomen vastuullisin paketti- ja logistiikkabrändi

Suomalaiset kuluttajat ovat valinneet Matkahuollon vastuullisimmaksi paketti- ja logistiikkabrändiksi vuoden 2021 Sustainable Brand Index™ -tutkimuksessa. Tutkimus perustuu kuluttajien näkemyksiin ja arvioon brändien vastuullisuudesta.

Lue lisää

Käy tutustumassa Stockmannin verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa

Stockmann logo bw


HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media