Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuolto on ollut The Body Shopin verkkokaupan toimitustapana heti alusta

Dame Anita Roddick perusti The Body Shopin Brightonissa Englannissa vuonna 1976. The Body Shop on kansainvälinen kauneusbrändi, jolla on B Corp. -sertifikaatti.

The Body Shopilla on yli 3000 myymälää yli 70 maassa. Yhdessä Aesopin, Avonin ja Naturan kanssa The Body Shop kuuluu maailmanlaajuiseen Natura &Co kosmetiikkayritykseen. Suomen ensimmäinen The Body Shop avattiin vuonna 1981 Tampereella. Nykyinen maahantuoja Bodim Port Oy perustettiin vuonna 1987. The Body Shopilla on Suomessa 29 myymälää ja verkkokauppa, jossa on 900 tuotteen valikoima.

The Body Shopin asiakkaat ovat saaneet nauttia Matkahuollon nopeista ja luotettavista toimituksista jo pitkään

”Matkahuolto on ollut The Body Shopin verkkokaupan toimitustapana heti alusta lähtien eli ensi vuonna vietämme 10-vuotista yhteistä taivalta. Ilolla olemme matkan varrella todenneet noutopisteiden määrän lisääntymisen, pakettiautomaattien ja Kotijakelun saapumisen toimitustapojen joukkoon. Asiakkaamme ovat saaneet nauttia nopeista ja luotettavista toimituksista jo pitkään”, kertoo Hanna Harjunen-Soini.

”Olemme iloisia kasvavasta yhteistyöstä The Body Shopin kanssa. Kehitämme koko ajan palveluitamme asiakaskokemuksen pohjalta vastaamaan asiakkaitten muuttuvia tarpeita” toteaa Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen.

The Body Shopin filosofiana perustamisesta saakka on ollut, että yritys voi olla myös hyvää tekevä voima

The Body Shop työskentelee jatkuvasti tehdäkseen maailmasta kauniimman tarjoamalla korkealaatuisia, luonnosta inspiraationsa saaneita tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Tuotteet tuotetaan eettisesti sekä kestävän kehityksen mukaisesti.

Tänä päivänä The Body Shopin omistautuminen hyvää tekevänä yrityksenä on vahvempaa kuin koskaan. The Body Shop on sitoutunut tuotteidensa, ihmistensä ja planeettamme rikastamiseen.

Tämä tarkoittaa reilua kaupankäyntiä viljelijöiden ja tuottajien kanssa ja että he auttavat tuottajayhteisöjä menestymään yhteisökauppaohjelman kautta. The Body Shop on 100% vegetaristinen – ja puolet tuotteista on vegaanisia. The Body Shop tulee ikuisesti olemaan kosmetiikan eläinkokeita vastaan.

Vastuullisuus on Matkahuollon toiminnan ytimessä – se leikkaa läpi organisaatiomme ja näkyy osana jokapäiväistä käytännön työtämme. Luomme parempaa tulevaisuutta edistämällä kestäviä matkustaja- ja pakettipalveluita. Lue lisää Matkahuollon vastuullisuusraportista

The Body Shopin tuotteet saavat inspiraationsa luonnon monimuotoisuudesta ja ihmisten erilaisista tavoista ympäri maailmaa

Vastuullisuus on ollut myös The Body Shopin toiminnan perusta alusta alkaen. Toiminta kestävän kehityksen edistämisessä on ollut uranuurtavaa.

The Body Shopin sitoumus:

Rikastutamme ihmisiä ja maapalloa, työskentelemme reilusti maanviljelijöidemme ja tuottajiemme kanssa ja autamme yhteisöjä menestymään. Tuotteemme rikastuttavat, eivät koskaan anna vääriä lupauksia, eikä niitä ole koskaan testattu eläimillä.

Olemme ylpeitä omaperäisyydestämme ja kampanjoimme oikeudenmukaisuuden puolesta. Pystymme tähän yhdessä.

Lue lisää

Tutustu The Body Shopin verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa!

TheBodyShop PrimaryLogo 2020 web (002)

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media