Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto toimittaa valtaosan Kontin verkkokaupan paketeista

Kontti kierrätti valikoimansa verkkoon

Kontti avasi verkkokaupan 20-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi 10.2.2021. Kontin verkkokauppa toimii samalla tavalla kuin fyysiset myymälät eli verkkokaupassa myydään saatuja lahjoituksia ja kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin avustustoimintaan.

Kontti on osa Punaisen Ristin auttamistyötä

Kontti on secondhand-myymälöiden ketju ja osa Suomen Punaista Ristiä. Kontin verkkokaupan ja 12 myymälän tulos ohjataan Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla.

Verkkokaupan kautta Kontin secondhand-löydöt ovat yhä useamman ulottuvilla.

Verkkokaupasta löytyy laaja kattaus sisustustuotteita astioista kodintekstiileihin, kirjoja, tallenteita sekä asusteita kuten koruja ja laukkuja. Valikoima vaihtuu koko ajan, joten tarjolla on jatkuvasti jotain uutta.

Verkkokaupan rakentaminen oli yli vuoden pituinen projekti. Kontin tavoitteena on kehittää verkkokauppaa, kun perusasiat on hiottu kuntoon. Valikoima laajenee joka päivä, ja myös huonekalut ovat tulossa valikoimiin. Kontin verkkokauppa toimittaa tilaukset kaikkialle Manner-Suomeen.

Kontin verkkokauppaan

Kontin asiakkaat valitsevat mieluiten Matkahuollon tilaustensa toimitustavaksi

"Verkkokaupan rakentamisessa on ollut tärkeää ratkaista, miten lahjoitukset sujuvimmin saadaan myyntiin verkossa ja millainen verkkokauppa on Kontille paras. Uuden oppiminen on ollut mielenkiintoista, ja verkkokaupan myötä Kontti pystyy tarjoamaan entistä monipuolisempia tehtäviä henkilöstölleen," kertoo Kontin verkkokauppapäällikkö Sari Vahtera.

Kontin asiakkaat valitsevat mieluiten Matkahuollon tilaustensa toimitustavaksi ja ovat olleet tyytyväisiä kuljetusten nopeuteen. Tärkeä syy siihen, miksi Kontti on valinnut Matkahuollon yhteistyökumppanikseen, on vastuullisuus – se yhdistää molempien toimijoiden ideologiaa. Matkahuollon palveluista suosituin on Lähellä-paketti, mutta pieniä tuotteita toimitetaan paljon myös XXS-pakettina. Noutopisteistä suosituimpia ovat pakettiautomaatit.

"On ihanaa olla mukana Kontin verkkokaupan tarinassa! Myös Matkahuolto osaltaan pyrkii edistämään kierrättämistä ja ekologista toimintatapaa. Teemme yhteistyötä mm. RePackin kanssa. Lue lisää Merkittävä osa paketeistamme kulkee linja-auton kyydissä matkustajien kanssa. Tämä vähentää resurssien käyttöä ja ympäristövaikutuksia sekä edesauttaa joukkoliikennepalveluiden tarjoamista Suomessa", kertoo Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen.

Mihin Kontin keräämät varat menevät?

Kontin keräämistä varoista 2/3 ohjautuu Suomessa alueelliseen auttamistyöhön Punaisen Ristin piirien ja osastojen kautta. Ne toimivat ja auttavat omia yhteisöjään lähellä. Piireissä ja osastoissa on koulutettuja vapaaehtoisia, joiden avulla voidaan ylläpitää nopeaa auttamisvalmiutta esim. isojen tulipalojen kaltaisissa tilanteissa tai silloin, kun tarvitaan henkistä tukea.

Varoista 1/3 ohjautuu katastrofirahastoon, jonka varoilla autetaan sekä Suomessa että maailmalla. Suomessa katastrofirahaston apua voivat saada esim. äkillisten onnettomuuksien uhrit.

Varojen jakautuminen

Ostamalla Kontista olet osa avunantajien ketjua

Kierrättämällä teet myös tärkeää työtä ympäristön hyväksi. Kontista on muodostunut merkittävä varainhankkija Punaiselle Ristille. Tänä vuonna Kontti juhlii 20-vuotissyntymäpäiväänsä.

Lahjoittamalla osallistut avun perille saattamiseen

Konttiin voi lahjoittaa ehjää, puhdasta ja hyväkuntoista tavaraa. Minkä ystävällesi voit lahjoittaa, voit lahjoittaa myös Konttiin. Kontin valikoimassa on paljon edullisia perustuotteita, jotka löytävät uuden kotinsa usein nopeasti. Niiden lisäksi tarjolla on myös arvokkaampia merkki- ja keräilytuotteita. Kontille on tärkeää käsitellä lahjoituksia niiden arvoa ja lahjoittajaa kunnioittaen.

Lahjoittamisesta lisää

Tutustu Kontin verkkokauppaan klikkaamalla logoa !

SPRKontti-logo-700px (002)