Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuollon toimitusten nopeudesta on tullut paljon kiitosta Sukkamestareiden asiakkailta

Vuonna 1996 perustettu Sukkamestarit on suomalainen sukkiin erikoistunut yritys.


Sukkamestarit on yksi Suomen suurimmista sukkavalmistajista. Ylöjärven tehdas työllistää yli 35 tekstiiliteollisuuden ammattilaista. Sukkamestarit on toimittanut sukkia monilla Suomessa tunnetuilla merkeillä, omia merkkejä ovat Sukkamestarit sukat koko perheen päivittäiseen käyttöön ja UphillSport sukat monipuoliseen urheiluun. Lisäksi on lukuisia kauppaketjujen ja brändien ns. privat label merkkejä.

Sukkamestareiden halu palvella asiakkaita ja olla vielä paremmin saatavilla, antoi startin oman verkkokaupan perustamiseen vuonna 2016.

Sukkamestareiden verkkokaupan avulla on mahdollista tarjota asiakkaille sellaisia tuotteita mitä ei aina kaupan hyllyiltä löydy. Sukkamestarit on intohimoisesti sitoutunut jatkamaan teknisiä innovaatioitaan ja kehittämään edelleen korkeaa laatuaan kestävän kehityksen teemalla!

Sukkamestareiden verkkokaupan uudistuksen myötä kesäkuussa 2021 Matkahuolto nousi ostoskorin toimitustapojen ykkösvaihtoehdoksi. ”Matkahuollon laaja noutopiste verkosto vaikutti päätökseen. Matkahuollon toimitukset on sujuneet erittäin hyvin, Sukkamestareiden asiakkailta ei ole tullut mitään negatiivista palautetta. Matkahuollon toimitusten nopeudesta on tullut paljon kiitosta. Matkahuollon plussana on myös se, että yhteyshenkilön saa aina kiinni ja yhdessä ratkotaan aina asiat,” kertoo Jani Tarkki Sukkamestareiden tehtaanjohtaja.


"Sukkamestareiden kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Pyrimme yhdessä miettimään ratkaisuja, jotka parhaalla tavalla tukevat Sukkamestareiden uuden verkkokaupan kasvua ja kehitystä. Mm. XXS-tuotteemme sopii hyvin Sukkamestareiden tuotteille. Jatkossa vastaanottaja voi tilata XXS-paketin myös suoraan kotiin postiluukkuun tai -laatikkoon ", kertoo Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen.

Sukkamestarit on vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani

Sukkamestarit on vastuullinen valmistaja ja luotettava yhteistyökumppani, jonka laaja jälleenmyyjien verkosto tavoittaa suomalaiset kautta maan. Sukkamestarit valvoo tuotteiden laatua tarkasti omassa tuotannossa sekä vaatii samaa omilta toimittajiltaan. Valmistuksessa huomioidaan ihmisten ja ympäristön turvallisuus.

Vastuullisuus on Matkahuollon toiminnan ytimessä – se leikkaa läpi organisaation ja näkyy osana jokapäiväistä käytännön työtä. Matkahuolto ottaa huomioon toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteet koskien niin ympäristöä, ihmisiä, yhteiskuntaa kuin taloutta. Matkahuolto edistää kestävää kehitystä vastuullisuusohjelman kautta.

Sukkamestareiden laatupolitiikka


Sukkkamestarit noudattaa toiminnassa laatujärjestelmää, joka täyttää ISO9001:2015 standardin vaatimukset. Bureau Veritas on myöntänyt Sukkamestareiden toiminnalle sertifikaatin 15.11.2016.


Erikoistuminen ja tekniset tuotteet ovat olleet Sukkamestareiden ytimessä alusta alkaen. Yhteistyö monien ulkoilualan brändien kanssa antoi kipinän luoda oma ainutlaatuinen, teknisempiin tuotteisiin keskittyvä tuotemerkki Sukkamestarit tuotemerkin rinnalle. Uuden tuotemerkin kehitystyön tavoitteena oli tarjota kuluttajille yksinkertaisesti paras mahdollinen tuote erilaiseen liikuntaan ja ulkoiluun. Näin syntyi uusi outdoor tuotemerkki UphillSport, joka rekisteröitiin vuonna 2016. UphillSport on tällä hetkellä kansainvälinen tuotemerkki.

Sukkamestareiden historiaa

Sukkamestarit Oy:n perustivat vuonna 1995 joukko intohimoisia tekstiilialan ammattilaisia. Ajatus uuden sukkatehtaan perustamisesta syntyi heille jo 90- luvun alkupuolella, kun markkinat alkoivat muuttua kohti nopeampaa toimitusaikaa, joustavaa tuotantoa ja räätälöityä palvelua liiketoiminnan asiakkaille. Perustajajäsenet tunnistivat tässä uuden mahdollisuuden ja halusivat perustaa uudenlaisen sukkatehtaan, jonka toiminta perustuisi vahvasti laatuun, tekniseen innovaatioon, palveluun, nopeuteen ja joustavuuteen. Jokaisella heistä oli tähän mennessä jo vuosikymmenien työkokemus perinteisessä tamperelaisessa sukkatehtaassa.

Lue lisää historiasta
Tutustu Sukkamestareiden verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa

sukkamestarit-Logo