Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto on TAM-SILKILLE tärkeä kumppani

Tam-Silk on yksityisessä omistuksessa toimiva yritys, joka työllistää yli 40 henkilöä Kangasalla. Yrityksen omistavat Jari Tuovinen, Pekka Siivonen-Uotila, Tuomo Saarni, Sonja Ahtiainen ja Timo Häkkinen. Heidän kaikkien tavoitteena on palauttaa tekstiiliteollisuus takaisin Suomeen ja luoda kotimaisia työpaikkoja alueen asukkaille.

Tam-Silk – Suomessa valmistettuja vaatteita lähes 100 vuoden ajan

Tam-Silk on vastuullinen, eettinen, kotimainen työllistäjä, joka valmistaa laadukkaat tuotteensa alusta loppuun lähellä asiakastaan. Tam-Silk käyttää ekologisia, puhtaita materiaaleja ja tuotantoprosessi on valvottu. Tam-Silkin verkkokaupassa on edustettuna kaikki yrityksen brändit: Tam-Silk, Neulomo ja Kalsarit.

Kilpailukyvyn varmistamiseksi Tam-Silk tarvitsee Matkahuollon nopeat toimitukset verkkokaupan asiakkaille

"Matkahuolto on Tam-Silkille äärimmäisen tärkeä kumppani. Tam-Silkin kilpailukykyyn vaikuttaa merkittävästi se, että Tam-Silk pystyy toimittamaan lähetykset mahdollisimman nopeasti omille verkkokaupan asiakkailleen. Suomalaisena yrityksenä ei voida hävitä ulkomaisille yrityksille toimitusnopeudessa”, toteaa markkinoinnista vastaava Jussi Hietaranta. Toimitustavoista suosituimmat Tam-Silkille ovat Matkahuollon XXS- ja Lähellä paketit.

"Matkahuolto tarjoaa asiakkailleen nopeat ja läpinäkyvät toimitukset, joita myös vastaanottavan asiakkaan on helppo seurata ja tarvittaessa täydentää toimitusta lisäpalveluilla verkkosivujemme kautta. Helpoiten se tapahtuu rekisteröitymällä Matkahuollon asiakkaaksi" kertoo aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen

Myös Matkahuollolle vastuullisuus on ohjaava tekijä kaikessa toiminnassa. Lue lisää Matkahuollon vastuullisuudesta.

Tam-Silk on vastuullinen ja yhteiskunnallinen yritys, joka yrittää tehdä mahdollisimman paljon pienissä asioissa paikallisesti hyvää

Tam-Silk on saanut oikeuden käyttää Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä ainoana vaatevalmistajana Suomessa.

Suomalaisen Työn Liiton myöntämä liiketoimintamerkki kertoo, että yritys haluaa ratkaista yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia, kantaa yhteiskunnallista vastuuta ja tuottaa yhteiskunnallista hyvää.

Paikallisesti Tam-Silk lahjoitti Kangasalan kaikille 2000 lukiolaiselle ja yläaste ikäiselle nuorelle kangasmaskit koronapandemian aikana.

Lue lisää

Vuoden yrityspositiivisin 2021 on Tam-Silk Oy

Tam-Silk Oy on osoittanut vaikeana koronavuonna poikkeuksellista uudistumiskykyä, ketterää mediataitoa ja onnistunutta markkinointia.

Kangasalan vuoden yrityspositiivisin yritys on menestynyt perinteikkäällä alalla ja ulkomaisen halpatuotannon sijasta tuonut esiin suomalaista osaamista sekä kykyä toimia hyvin kilpailluilla vaatemarkkinoilla. Koronavuonnakin Tam-Silk Oy on kasvattanut liikevaihtoaan ja palkannut lisää työntekijöitä.

Lue lisää

Tutustu Tam-Silkin verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa!

TamSilk logo 700 px (002)

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media