Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Matkahuollon ja Varustelekan toimiva yhteistyö jo vuodesta 2012!

Varustelekaa parempaa armeijan ylijäämäliikettä tuskin löytyy

Varusteleka on armeijaylijäämän ja ulkoilun erikoisliike. Varusteleka palvelee asiakkaita Helsingin myymälässä ja verkkokaupan kautta ympäri maailman. Varusteleka perustettiin vuonna 2003 ja yritys on kasvanut nopeasti Euroopan suurimmaksi alallaan. Varustelekan väkeen kuuluu 60 innokasta osaajaa ja liikevaihto oli vuonna 2020 oli 18,117 miljoonaa euroa.


Varustelekan valikoimassa on tuhansia tuotteita ja yritys on tunnettu tuotteidensa täsmällisestä ja erottuvasta kuvailusta. Varustelekan tehtävänä ei ole ainoastaan ruotia muiden tekeleitä, vaan parantaa – jopa valloittaa maailmaa. Kehitys on johtanut omien tuotemerkkien luomiseen: Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä.

Varusteleka pitää huolta asiakkaista myös kaupanteon jälkeen. Varusteleka on ylpeä taidoistaan ja kokemuksestaan: Varustelekaa parempaa armeijan ylijäämäliikettä tuskin löytyy.

Meille on tärkeää, että asiakas saa pakettinsa luotettavasti ja on tyytyväinen

"Yhteistyö Matkahuollon kanssa alkoi tammikuussa 2012 ja on toiminut erittäin hyvin. Matkahuollolla on kattava kuljetusverkosto ja joustavuutta VAK tuotteiden kuljettamisessa", kertoo Varustelekan Elina Häme Supply Chain Director.

"Yhteistyömme Varustelekan kanssa on jatkunut jo yli 10 vuotta, jonka aikana markkinat, palvelumme ja tarjontamme ovat muuttuneet melko merkittävästi. Myös yhteistyömme on kehittynyt vuosien aikana hienosti", toteaa Matkahuollon avainasiakaspäällikkö Tuomas Räisänen.

Varusteleka pyrkii pienentämään omaa hiilijalanjälkeään

Vastuullisuus on tosi tärkeää Varustelekalle, he tunnustavat sen, että tuhoamme maapalloa ja pyrkivät pienentämään hiilijalanjälkeään. Varustelekan strategiassa he ovat määrittäneet tavoitteet vähentääkseen ympäristötuhoa ja vastuuttomuutta:

  • Varustelekan aiheuttaman ympäristötuhon vähentäminen
  • Kiertotalouden edistäminen
  • Omien tuotteiden hiilijalanjäljen laskeminen ja kompensointi
Lue lisää

Tutustu Varustelekan verkkokauppaan klikkaamalla logoa alta!

Varusteleka logo

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media