Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Virtasenkauppaa ja Matkahuoltoa yhdistää:

kotimaisuus, toiminnan vastuullisuus ja panostus verkkokauppaan ja digitaalisuuteen.

Virtasenkauppa on vuosikymmenten kokemuksen ja kattavan ammattitaidon eri aloilta omaava suomalainen perheyritys. Virtasenkaupan asiakkaat koostuvat kuluttajista, sekä yrityksistä joita ovat mm. autoliikkeet, korjaamot, maatilat ja teollisuus.

Panostamme verkkokauppaan ja digitaalisuuteen

”Uuden strategian myötä panostamme verkkokauppaan ja digitaalisuuteen entistä enemmän. Jatkuvaa kehittymistä ja kehittämistä on koko ajan. Tavoitteenamme on palvella asiakasta entistä nopeammin ja kehittää ostotapahtumaa läpinäkyvämmäksi”, kertoo Virtasenkaupan toimitusjohtaja Mikko Wikman.

Virtasenkaupan ja Matkahuollon yhteistyö on alkanut jo 1950 luvulta

”Yhteistyö Matkahuollon kanssa on ollut hyvää ja molemmat osapuolet vaikuttavat yhteistyön sujuvuuteen, joka näkyy taas asiakkaalle sujuvampana toimitusketjuna. Asioimme Matkahuollossa kolme kertaa päivässä nopeuttaaksemme lähetysten kulkua. Matkahuollon paikallinen joustava ja täsmällinen palvelu tuttuine kasvoineen on tärkeä perusta toimivalle yhteistyölle”, toteaa verkkokaupasta vastaava Arttu Kyynäräinen.

"Yhteistyötä on ollut mukava kehittää kun Virtasenkauppa on osoittautunut hyvin innovatiiviseksi ja rohkeaksi kumppaniksi. Yhteistyö on muodostunut jo kumppanuudeksi asiakkuuden sijasta", kertoo Matkahuollon avainasiakaspäällikkö Juhani Leppänen.

Asiakkaat ovat Virtasenkaupalle kaikki kaikessa ja he pyrkivät palvelemaan asiakkaitaan parhaimmin ja nopeimmin keinoin. Virtasenkauppa.fi panostaa asiakaspalveluun valtavasti ja kehittää palvelua jatkuvasti, jotta asiakkaat näkee aina syyn tulla takaisin asioimaan. Sekä verkkokaupassa että myymälässä asiakkaat saavat aina henkilökohtaista palvelua, ihmiset palvelevat ihmistä. Virtasenkaupan asiakkaiden tuhannet kokemukset jaetaan ja niihin myös oikeasti reagoidaan.

Lue lisää

Virtasen kaupan periaate on tarjota asiakkaalle yksi sijainti, josta löytyy kaikki tarvittava talouden pyörittämiseen, oli tarpeessa sitten talvikaudeksi lumilinko tai auton sisätilalämmitin, tai kesälle puutarhatarvikkeet ja rullat venetraileriin. Virtasenkauppa.fi, on alan johtavia yrityksiä jonka 2.500 m² kokoisesta omasta varastosta löytyy n. 27.000 eri tuotetta joka lähtöön. Myös kivijalkamyymälä on ainutlaatuinen läpileikkaus yrityksen historiaa monine upeine yksityiskohtineen. Sitä kannattaa mennä ihailemaan kauempaakin!

Virtasenkaupan tarina alkoi yli 70 vuotta sitten

Virtasen veljekset perustivat autokorjaamon, joka myöhemmin muuttui moottorikoneistamoksi. 60-luvulla Virtasen veljekset laajensivat varaosamyyntiin ja vuosikymmenten saatossa tarjonta on kasvanut kymmeniin tuhansiin yksittäisiin tuotteisiin. Virtasenkaupan valikoimasta löytyy nyt mitä tahansa hautomakoneista polkupyöränkuljetustelineisiin ja ultraäänipesureista ja leluihin. Virtasenkaupan valikoimaan kuuluu yli 3 miljoonaa tuotetta. Jo ennen verkkokaupan perustamista Virtasenkauppa.fi on ollut etämyynnin edelläkävijä. He tekivät myyntiä puhelimitse ennen kuin digitalisaatio oli kehittynyt tarpeeksi täyspainoiselle verkosta ostamiselle. Toiminnan teki alunperin tunnetuksi laadukas koneistamo, jonka palvelut olivat tunnettuja ympäri suomen, kuten Virtasenkauppa.fi on tänäkin päivänä.

Lue lisää historiasta

Tutustu Virtasenkaupan verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa!

700px logo virtasenkauppa (002)