Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Prepaid22-vuosilippu

Huom! 30.6.2017 jälkeen ensimmäinen lataus tulee tehdä Matkahuollossa. Tämän jälkeen lipun voi jälleen lisäladata bussissa ja R-kioskilla.

Prepaid22-vuosilippu on opiskelijoille tarkoitettu 22 matkan lipputuote, joissa on 55% alennus aikuisten kilometritaksan mukaisista kotimaan matkalipuista.

Kenelle lippu sopii Lipputuote myydään opiskelijalle, joka on oikeutettu Matkahuollon opiskelija-alennukseen.
Matkojen määrä 22 matkaa.
Mistä lipun voi ostaa Prepaid22-vuosilippu ostetaan Matkahuollon toimipaikoista tai matkakortteja myyviltä asiamiehiltä.
Missä lipun voi lisäladata Prepaid22-vuosilipun voi lisäladata Matkahuolloissa ja matkakortteja myyvillä asiamiehillä, R-kioskeissa ja busseissa.
Matkalippu on voimassa Prepaid22-vuosilippu on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.
Alennusryhmät 55 % alennus aikuisten kilometritaksan mukaisista kotimaan matkalipuista, kun yhdensuuntaisen matkan pituus on vähintään 60 kilometriä. Lipputuote myydään opiskelijalle, joka on oikeutettu Matkahuollon opiskelija-alennukseen.
Takaisinlunastus

Prepaid22-vuosilipun takaisinlunastus on suoritettava kuukauden (1 kk) sisällä lipun voimassaolon päättymisestä. Lippu lunastetaan takaisin siten, että jokaisen matkan arvoksi lasketaan opiskelijan kertahinta. Käytettyjen matkojen yhteenlaskettu summa vähennetään maksetusta lipun kokonaishinnasta ja erotus maksetaan takaisin asiakkaalle. Prepaid22-vuosilippua takaisin lunastettaessa peritään palvelumaksu.

Rajoitukset Prepaid22-vuosilippu ei sisällä bussinvaihto-oikeutta.
Matkustusoikeus Prepaid22-vuosilipulla voi kerralla maksaa myös useamman opiskelija-alennukseen oikeutetun matkan
Lisätiedot Prepaid22-vuosilippu ladataan matkahuollon Matkakortille.
Aikataulut ja hinnat 0200 4000 Pakettipalvelujen palvelunumero 0800 132 582 Pakettipalvelut yrityksille 020 710 5024
fi| sv| en