Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Leivo itsellesi matkalippu 11.12.2018

Koska joulumieltä ei ole koskaan liikaa ja siksi, että piparkakun tuoksu on maailman paras tuoksu, Matkahuolto siirtyy piparisiin matkalippuihin. Mutta vain yhden päivän ajaksi. Tiistaina 11. joulukuuta voit maksaa matkalippusi näyttämällä itse leipomaasi piparia Matkahuollon lipunmyyntipisteissä. 

Piparilipun voi noutaa Helsingin, Hämeenlinnan, Iisalmen, Joensuun, Jyväskylän, Kajaanin, Kokkolan, Kuopion, Lahden, Mikkelin, Oulun, Porin, Porvoon, Rovaniemen, Seinäjoen, Tampereen, Turun ja Vaasan Matkahuollon lipunmyyntipisteissä.
Jaossa on yhteensä 1 000 matkalippua, joilla voi matkustaa tiistaina 11.12.2018 mihin päin Suomea tahansa. Kiitos Matkahuollon laajan verkoston, vaihtoehtoja matkustuskohteista löytyy vähintäänkin reippaasti. Lippujen jako käynnistyy kunkin toimipaikan avatessa ovensa. Tarkista toimipaikkojen aukioloajat Matkahuollon toimipistehausta  ja tutustu aikatauluihin ja valitse haluamasi vuoro

Lipun lunastamiseksi riittää, että näytät meille leipomasi piparkakun. Pipareita emme kerää talteen vaan saat pitää sen matkaeväänä tai viedä vaikka tuliaisiksi, jos suuntaat matkallasi kyläreissuun. Leipomaan!

Näin noudat lipun 

 • Matkalipun saa 11.12. Matkahuollon toimipaikoilta näyttämällä itseleivotun ja matka-aiheisesti kortistellun piparkakun. 
 • Matkalipun voi noutaa Helsingin, Hämeenlinnan, Iisalmen, Joensuun, Jyväskylän, Kajaanin, Kokkolan, Kuopion, Lahden, Mikkelin, Oulun, Porin, Porvoon, Rovaniemen, Seinäjoen, Tampereen, Turun ja Vaasan Matkahuollon lipunmyyntipisteissä.
 • Lippujen jako alkaa kunkin toimipaikan avatessa ovensa. Toimipaikan aukioloajat voi tarkistaa osoitteessa www.matkahuolto.fi/toimipisteet/toimipistehaku
 • Matkalippuja vaihdetaan vain kampanjapäivänä 11.12. Piparinen matkalippu on henkilökohtainen ja oikeuttaa yhteen yhdensuuntaiseen matkaan lipunmyynnin yhteydessä valitsemallasi vuorolla kampanjapäivänä 11.12. Vuoron tulee olla perillä kyseisen vuorokauden sisällä.  
 • Lippuja on jaossa 1 kpl/henkilö.
 • Lippuja on varattu yhteensä 1 000 kpl.

Osallistu kilpailuun #piparillaperille

Etkö päässyt noutamaan matkalippua? Ei hätää! Me pistämme pystyyn vielä kisan, jossa kymmenen leipuria voittavat vapaavalintaisen menopaluulipun mihin päin Suomea tahansa! 

Kisan nimi on #piparillaperille ja osallistua voit näin: 

 1. Leivo ja koristele pipari.
 2. Nappaa piparista kiva kuva ja jaa se avoimella Instagram-tililläsi #piparillaperille ja #matkahuolto -hashtageilla varustettuna.
 3. Matkahuollon virallinen pipariraati valitsee pipareista 10 hauskinta, hienointa, yllättävintä tai kauneinta ja palkitsee voittajat vapaavalintaisella meno-paluulipulla mihin päin Suomea tahansa. 
 4. Julkaise kuvasi viimeistään tämän viikon sunnuntaina (16.12.). Voittajat julkaistaan maanantaina 17.12. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramin yksityisviestillä. 

#piparillaperille-kisan säännöt 

 1. Arvonnan järjestäjä on Oy Matkahuolto Ab. 0111393-9, Lauttasaarentie 8, 00200 Helsinki. Instagram ei tahona osallistu arvonnan järjestämiseen. Nämä säännöt koskevat kaikkia kisaan osallistujia. Osallistumalla kisaan osanottaja sitoutuu myös noudattamaan kisan sääntöjä. 
 2. Arvontaan voi osallistua 11.12.2018–16.12.2018 välisenä aikana. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18–vuotiaiden osallistuminen on sallittua huoltajan luvalla.  Osallistumisoikeutta ei ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyiden kanssa.
 3. Arvontaan voi osallistua Instagramissa jakamalla kuvan #piparillaperille ja #Matkahuolto -tunnisteiden kanssa. Instagram-tilin tulee olla avoin, jotta voimme nähdä julkaisun.
 4. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 5. Kilpailuun osallistuvista kuvista valitaan 10 hauskinta, hienointa, yllättävintä tai kauneinta, jotka palkitaan Matkahuollon menopaluulipulla. Lippuja tai osaa niistä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. 
 6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Instagramissa yksityisviestillä. Viesti lähetetään tililtä @matkahuolto. Voittajaa pyydetään tässä yhteydessä luovuttamaan osoite, johon voitettu lahjakortti voidaan toimittaa. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.
 7. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 8. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 9. Arvonta ei ole Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Instagramin tai vastaavan median.

 

Matkahuolto piparilla perille sivubanneri.jpg
fi| sv| en