Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Leivo itsellesi matkalippu 11.12.2018

Koska joulumieltä ei ole koskaan liikaa ja siksi, että piparkakun tuoksu on maailman paras tuoksu, Matkahuolto siirtyy piparisiin matkalippuihin. Mutta vain yhden päivän ajaksi. Tiistaina 11. joulukuuta voit maksaa matkalippusi näyttämällä itse leipomaasi piparia Matkahuollon lipunmyyntipisteissä. 

Piparilipun voi noutaa Helsingin, Hämeenlinnan, Iisalmen, Joensuun, Jyväskylän, Kajaanin, Kokkolan, Kuopion, Lahden, Mikkelin, Oulun, Porin, Porvoon, Rovaniemen, Seinäjoen, Tampereen, Turun ja Vaasan Matkahuollon lipunmyyntipisteissä.
Jaossa on yhteensä 1 000 matkalippua, joilla voi matkustaa tiistaina 11.12.2018 mihin päin Suomea tahansa. Kiitos Matkahuollon laajan verkoston, vaihtoehtoja matkustuskohteista löytyy vähintäänkin reippaasti. Lippujen jako käynnistyy kunkin toimipaikan avatessa ovensa. Tarkista toimipaikkojen aukioloajat Matkahuollon toimipistehausta  ja tutustu aikatauluihin ja valitse haluamasi vuoro

Lipun lunastamiseksi riittää, että näytät meille leipomasi piparkakun. Pipareita emme kerää talteen vaan saat pitää sen matkaeväänä tai viedä vaikka tuliaisiksi, jos suuntaat matkallasi kyläreissuun. Leipomaan!

Näin noudat lipun 

  • Matkalipun saa 11.12. Matkahuollon toimipaikoilta näyttämällä itseleivotun ja matka-aiheisesti kortistellun piparkakun. 
  • Matkalipun voi noutaa Helsingin, Hämeenlinnan, Iisalmen, Joensuun, Jyväskylän, Kajaanin, Kokkolan, Kuopion, Lahden, Mikkelin, Oulun, Porin, Porvoon, Rovaniemen, Seinäjoen, Tampereen, Turun ja Vaasan Matkahuollon lipunmyyntipisteissä.
  • Lippujen jako alkaa kunkin toimipaikan avatessa ovensa. Toimipaikan aukioloajat voi tarkistaa osoitteessa www.matkahuolto.fi/toimipisteet/toimipistehaku
  • Matkalippuja vaihdetaan vain kampanjapäivänä 11.12. Piparinen matkalippu on henkilökohtainen ja oikeuttaa yhteen yhdensuuntaiseen matkaan lipunmyynnin yhteydessä valitsemallasi vuorolla kampanjapäivänä 11.12. Vuoron tulee olla perillä kyseisen vuorokauden sisällä.  
  • Lippuja on jaossa 1 kpl/henkilö.
  • Lippuja on varattu yhteensä 1 000 kpl. 

 

fi| sv| en