Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
PakettjänsterDigitala trafiktjänsterTrafikbolagstjänsterFörsäljningarKundserviceWhere is my parcel?
Logga in

Laskutusvaihtoehdot yrityksille ja yhteisöille

Nettilippu

Matkahuollon Nettilippujen ostamista varten yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus ottaa käyttöön laskutuspalvelu. Jos yritys tai yhteisö haluaa ottaa käyttöön laskutuspalvelun, oston yhteydessä valitaan maksutavaksi Walley ja seurataan verkkosivujen ohjeita. Laskulle ostettua nettilippua ei voi peruuttaa.

Nettiliput voi ostaa Matkahuollon verkkosivuilta myös yrityksen luottokortilla.

Matkustajan kannalta Matkahuollon verkkosivuilta ostettu lippu on vaivaton. Matkustaja kertoo ainoastaan oston yhteydessä annetun tunnisteen. Tunniste voi olla esimerkiksi matkustajan nimi tai muu vapaavalintainen tunniste. 

Lippujen ostaminen laskulle Reitit ja Liput -sovelluksessa

Yritykset ja yhteisöt voivat halutessaan tarjota asiakkailleen tai henkilöstölleen mahdollisuuden ostaa yritykseltä laskutettavia matkalippuja myös Reitit ja Liput -mobiilisovelluksessa, jossa on tarjolla bussilippujen lisäksi myös junalippuja sekä bussien kauko- ja lähiliikennelippujen lisäksi myös paikallisliikenteen lippuja.

Palvelu sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa matkustajan on helpointa hankkia esimerkiksi työmatkustamiseen liittyvät matkaliput kulloiseenkin matkustustarpeeseensa kätevästi suoraan omaan puhelimeen ja hankitut matkaliput laskutetaan yritykseltä.

Palvelua voidaan hyödyntää myös esimerkiksi henkilöstön päivittäisen kodin ja työpaikan välillä matkustamisen tukemiseen, jolloin työnantajalta voidaan laskuttaa osa ostettujen lippujen hinnasta.

Palvelu on uusi ja sitä pilotoidaan parhaillaan.

Kehitämme parhaillaan uusia tapoja palvella laskutusasiakkaita

Ota yhteyttä, niin löydetään sinulle sopivin vaihtoehto

Yritysasiakkaiden lippupalvelut
Yritysasiakkaiden lippupalvelut
lippupalvelut@matkahuolto.fi

PrivateFöretagskunder

Företagskunder

Bli vår kundTjänster för webbutikerInrikes PakettjänsterUtrikes pakettjänsterPakettjänster till Finland - InternationellLogga in på Företagsportalen Paketit

Sociala medier