Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Vår berättelse

Här står vi, snart 100 år gamla och starkare än någonsin. Förvisso med både eldrivna leveransbilar och appar till vår hjälp, men skälet till att vi grundades och fortfarande står
kvar – är att vi sedan starten arbetat för att förbättra transporten av människor och gods från en plats till en annan. Med andra ord fokuserar vi på det vi kan bäst.

Vi utför alltid arbetet efter kundens behov och aldrig halvdant. Allt för en smidig upplevelse där vi blir en sömlös del av våra kunders vardag. Morgon som kväll, från norr till söder. I det fall ett problem skulle uppstå vet vi att tydlighet leder till snabbare lösningar, och räds varken att bli utmanade eller att utmana vid behov. Våra kunder ska kunna lita på att de hittar vad de söker, får det de beställer och därtill hålls uppdaterade under resans gång – oavsett företag eller privatperson. Alltid med ansvar och respekt för vår miljö.

Vi håller vad vi lovar, om vi lovar kommer det att ske. Om det är något vi inte kan, då lovar vi att säga det.


Känner du till Matkahuolto som företag?

Matkahuolto är ett modernt servicebolag som har sammanfört människor och gods på ett smidigt sätt redan i 90 år. Vår affärsverksamhet är indelad i två delområden: Pakettjänster och Digitala trafiktjänster.

Read more

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier