Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Paremmin perillä

Tidtabeller och biljettköp

Varifrån
Vart
Sök tidtabeller

Skicka paket

Pris från 4,90 €

Spåra paket

Skriv in försändelsekoden i fältet.
Sök

Skicka paket

XXS
XXS
Maximal storlek
3 x 25 x 40 cm
S
S
Maximal storlek
10 x 40 x 55 cm
M
M
Maximal storlek
20 x 40 x 55 cm
L
L
Maximal storlek
35 x 40 x 55 cm
Cykel
Cykel
Normalstor
cykel
RePack
RePack
Maximal storlek
16 x 35 x 55 cm
Däckuppsättning
Däckuppsättning
Maximal storlek
5 x 30 x 80 x 80 cm

FAQ

Du kan avbeställa din Webbiljett 24 timmar före avgång genom att fylla i en avbeställningsblankett. Tur- och returbiljetter kan avbeställas helt eller delvis 24 timmar före avresan. Om resdagen infaller under ett veckoslut eller på en helgdag eller på vardagen efter veckoslut/helgdag, ska begäran om avbeställning lämnas föregående vardag. En serviceavgift på 9 euro tas ut för avbeställningen. Den serviceavgift som tagits ut i samband med biljettköpet återbetalas inte. Avbeställning kan göras bara en gång per bokning. Avbeställning kan göras med avbeställningsblankett. Webbiljetten kan inte ändras.

Priserna som finns på Matkahuoltos webbplats gäller endast då du köper en biljett i Matkahuoltos webbutik. Biljettpriset kan avvika från de priser som anges på webbplatsen om du köper biljetten på Matkahuoltos serviceställe eller av busschauffören.

Tidtabellssökningen fungerar enligt datum. Dygnet börjar klockan 00:00 och slutar klockan 23:59. Tidtabellerna för de turer som avgår klockan 00:00 och senare på natten ska sökas på följande dags datum.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortAppen Resesökning och BiljetterReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä