Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
MatkahuoltoHållbar affärsverksamhetVårt utvecklingsarbeteVårt stora teamFöretagets ledningÅrsberättelser och rapporteringTill mediaAnsvarsfullt
Logga in

Matkahuolto

MatkahuoltoHållbar affärsverksamhetVårt utvecklingsarbeteVårt stora teamFöretagets ledningÅrsberättelser och rapporteringTill mediaAnsvarsfullt

Matkahuolto är ett finländskt service- och marknadsföringsföretag inom busstrafiken som grundades för att förbättra mobiliteten för människor och gods för nästan 90 år sedan, då bilarna tog över landsvägarna efter hästarna.

Vi erbjuder våra kunder – konsumenter, företag, samfund och trafikbolag – mångsidiga och hållbara tjänster med anknytning till resor, transporter och logistik. Med hjälp av våra tjänster kan människor och paket lätt och snabbt nå varje hörn av Finland.

Vi är Finlands näst största aktör inom pakettjänster. Vårt nätverk omfattar hela Finland och inkluderar för närvarande över 2 000 serviceställen, av vilka över 700 är paketautomater. Via oss kan du skicka paket inte bara inom Finland, utan också till alla länder i Baltikum, till Sverige och Danmark samt till många länder i Mellaneuropa. Vi strävar efter att utöka andelen internationella transporter i vår verksamhet.

I vår verksamhet vill vi främja positiva miljöeffekter och en hållbar livsstil genom att tillhandahålla bekväma bussbiljetter och andra kollektivtrafikbiljetter från huvudlederna ända till cykelfärjorna längs Saimens skärgårdsrutt.

Det breda spektrumet av tjänster som vi tillhandahåller för våra kunder omfattar praktiska digitala tjänster för planering av resor och transporter, bokning och köp av resebiljetter samt tjänster för anropstrafik.

Vårt mål är att vara en föregångare inom kollektivtrafik samt passagerar- och pakettjänster. I våra pakettjänster fokuserar vi på miljövänliga lösningar. Vi ökar antalet elbilar bland våra transportfordon och satsar på ruttoptimering. Vi siktar på klimatneutralitet före 2030.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä