Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Kiekkobussin ja Matkahuollon yhteistyön myötä Kiekkobussi on koko kansan kiekkokauppa

Kiekkobussi on Suomen suurin jääkiekon erikoisliike, josta löytyvät alan kaikki tuotteet ja palvelut harrastajista aina ammattilaisiin asti, jääkiekkofaneja unohtamatta. Kiekkobussilla on koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta, jonka avulla löydät sinulle sopivat tuotteet. Lisäksi Kiekkobussin monipuoliset huoltotilat ja nykyaikainen huoltokalusto mahdollistavat laajat huolto- ja korjauspalvelut. Laajan sopimusverkoston ja toimitusketjun myötä Kiekkobussi pystyy toimittamaan käyttäjien mukaan räätälöidyt tuotteet pelaajille ja seuroille.

Kiekkobussin bussista Matkahuollon bussiin

Kiekkobussin toiminta käynnistyi 2000-luvun puolivälissä sananmukaisesti bussista, ensimmäinen myymälä ja varasto oli linja-auto. Bussilla kierrettiin jäähalleja ja tapahtumia ostamassa sekä myymässä käytettyjä jääkiekkovarusteita. Ajan myötä bussi alkoi käydä pieneksi ja toiminta siirtyi 2010-luvun vaihteessa Tampereella Jaakonmäenkadulle perustettuun kivijalkamyymälään. Samalla perustettiin Kiekkobussin verkkokauppa, yhteistyö Matkahuollon kanssa alkoi ja paketit hyppäsivät kiekkobussista Matkahuollon bussiin.

Toiminnan kasvaessa myymälä on vaihtanut paikkaa parikin kertaa ja viimeksi vuonna 2017 Kiekkobussi muutti Sammonkadulle Kalevan Prismakeskuksen viereen, jossa sijaitsee nykyään Suomen suurin jääkiekkoliike.

Kiekkobussin tärkein asiakaslupaus on nopea ja luotettava toimitus

"Kiekkobussin ja Matkahuollon yhteistyö on jatkunut koko verkkokaupan olemassaolon ajan. Yksi tärkeimmistä asiakaslupauksistamme on nopea ja luotettava toimitus. Tavoitteemme on lähettää tilaukset yhden vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta ja Matkahuolto on paras kumppani toimittamaan ne seuraavan kahden vuorokauden sisällä joko suoraan asiakkaalle tai noudettavaksi lähimmästä toimipisteestä", kertoo Kiekkobussin verkkokaupasta vastaava Miika Mäkinen.

”Meille on tärkeää, että 90 % tilauksista lähtee samana päivänä ja Matkahuolto toimittaa tilauksemme jo seuraavaksi päiväksi perille asiakkaillemme. Matkahuollon palveluista ei ole tullut reklamaatioita ja yhteistyö on sujunut tosi hyvin”, toteaa Kiekkobussin toimitusjohtaja Juha Koskiniemi.

Kiekkobussi haluaa olla alan ekologinen edelläkävijä ja panostaa jääkiekkovarusteiden kierrätykseen.

Kiekkobussin valikoimasta löytyy uusien varusteiden lisäksi käytettyjä jääkiekkovarusteita ja Kiekkobussi ostaa myös asiakkailtaan käytettyjä varusteita. Kiekkobussin arvoihin kuuluu vahvasti kestäväkehitys ja he haluavat mahdollistaa jääkiekkovarusteiden laajamittaisen kierrätyksen.

”Yhteistyömme on sujunut aina mallikkaasti ja jääkiekkovarusteiden kierrätyksestä on paljon omakohtaisia positiivisia kokemuksia lasten harrastusten myötä. Jääkiekko on kallis harrastus, jonka takia varusteiden kierrättäminen on todella järkevää ja myös ekologisesti kestävää”, kertoo Matkahuollon aluemyyntipäällikkö Anne-Marie Pakarinen.

Matkahuolto on suomalaisten kuluttajien valitsema Sustainable Brand Index 2021- tutkimuksessa valitsema. Matkahuolto ottaa huomioon toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteet koskien niin ympäristöä, ihmisiä, yhteiskuntaa kuin taloutta. Matkahuolto edistää kestävää kehitystä vastuullisuusohjelman kautta.

Kiekkobussin verkkokaupasta voit ostaa luistimet tai vaihtoterät ja niihin myös profiloinnin, tai voit lähettää vaihtoterät profiloitavaksi

Kiekkobussin verkkokauppa on tunnettu kautta maan laajasta valikoimasta mukaan lukien jääkiekkovarusteiden varaosa- ja tarvikesarjoista. Verkkokauppa kattaa koko Kiekkobussin tuotevalikoiman ja osa palveluista on tarjolla verkkokaupassa, mm. terien profiloinnit. Kuvassa Veini Laakkonen tekemässä profilointia asiakkaan uusiin luistimiin. Kiekkobussin oman valokuvaamon myötä Kiekkobussi pystyy tarjoamaan kaikki käytetyt jääkiekkovarusteet koko kansan saataville ja chatti palvelun kautta Kiekkobussi pystyy opastamaan asiakkaita oikean tuotteen valinnassa.

Tutustu Kiekkobussin verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa!

kiekkobussi-logo-pysty

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media