Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Kertaliput sovelluksessa

Sovelluksessa myydään kaukoliikennelippuja bussi- ja junaliikenteeseen sekä kuntien ja valtion tukemia lähi- ja paikallisliikenteen matkalippuja. Lisäksi sovelluksella voi tilata kutsukyytimatkoja.

Kertalipun voi ostaa sovelluksesta valitsemalla lipputuotteen valikosta tai hakemalla reittihaun kautta matkareittisi.

Lataa Reitit ja Liput tästä

app-store-icongoogle-play-download

Alueelliset ja eri lippujärjestelmien kertaliput

Sovelluksessa myydään myös kertalippuja, jotka eivät vaadi varauksen tekemistä yhdelle tietylle vuorolle.

Näillä kertalipuilla on voimassaoloaika, jonka puitteissa voi matkustaa millä tahansa kyseisen liikennepalvelun vuorolla lippuehtojen mukaisesti. Tällaisia kertalippuja ovat lähiliikenteen ja paikallisliikenteen matkaliput.

Waltti-kaupunkien ja HSL-alueen matkaliput ostetaan tietylle vyöhykevälille. Muissa kertalipuissa samalla lipulla voi matkustaa lipun tiedoissa mainitun alueen sisällä.

Nämä kertaliput myynnissä ainoastaan sovelluksessa:

  • Waltti-alueet: Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kotkan seutu, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulun seutu, Rovaniemi, Salo, Tampereen Nysse, Vaasa

  • Muut alueet ja kaupungit: Iisalmi, Kemi, Kokkola, Pieksämäki, Savonlinna, Valkeakoski, Varkaus

  • VR kauko- ja lähiliikennejunat

  • HSL

  • Kutsukyytipalvelut: Riihimäki, Pietarsaari, Porvoo

Usein kysyttyä

Reittihaku opastaa matkustajan osoitteesta osoitteeseen ja ilmoittaa tarvittavat matkaliput. Matkaliput voi ostaa yhdellä ostolla suoraan reittihausta. Matkustajan ei tarvitse tietää minkä vyöhykkeen lipun tai kenen liikennöitsijän matkalippu tulee ostaa, milloin bussi lähtee tai kuinka paljon pitää varata aikaa pysäkille kävelyyn. Reittihaku opastaa ja osaa valita oikeat matkaliput.

Kutsukyyti on joukkoliikennettä asiakkaiden omien aikataulujen ja reittien mukaan. Kun haet Reitit ja Liput -sovelluksella reittiä, voit saada ehdotuksen joukossa tai reitin osana kutsukyytimatkan, mikäli reittihakusi osuu jonkin kutsukyytipalvelun alueelle ja palveluajalle. Tutustu tarkemmin kutsukyytiin ja sen tilausohjeisiin täällä.

Reitit ja liput yhdestä äpistä!

Opastus ovelta ovelle, reitit kartalla ja liput koko matkalle.
Tutustu ja lataa sovellus
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media