Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Kuljettajasovellus laitepalvelulla tai sovelluksena

Matkassa on linja-autoliikennöitsijöiden ja kuljettajien kanssa yhdessä suunniteltu kuljettajasovellus ja laitepalvelu. Yhdellä sovelluksella hoidat eri liikennemallit ja vastaat liikennöinnin muuttuviin vaatimuksiin. Kuljettajasovellus, rahastuslaite, ajoneuvolaite, myyntilaite, autolaite. Rakkaalla lapsellamme on monta nimeä, mutta sama käyttötarkoitus – Matkassa mukana! 

Valintasi mukaan Matkassa Pro tai Matkassa Lite

Valitse paras kokonaisuus liikennöinnin tarpeisiisi. Matkassa Pro sisältää kuljettajasovelluksen lisäksi laitteet ja laajat tukipalvelut. Matkassa Lite on kevyempi ratkaisu, joka sisältää vain kuljettajasovelluksen.

Lue lisää →

Tarkkaa raportointia - Matkassa Pilvi

Matkassa Pilvi –taustapalvelulla hallitaan kuljettajasovelluksen toiminnallisuuksia, myytäviä tuotteita ja hinnoittelua, luodaan tilausajoja ja palvelulinjoja sekä seurataan liiketoimintaa myynti- ja matkustajaraporttien avulla.

Lue lisää →

Bussit kartalla - ole sinäkin!

Matkassa Pro ja Lite ovat kytkettävissä Matkahuollon Bussit kartalla –palveluun. Matkustajille suunnatusta karttapohjaisesta palvelusta nähdään bussien reaaliaikainen sijainti ja auton saapumisennuste pysäkille.

Lue lisää →

"Matkassa on toimiva kokonaisuus, joka on tehty juuri tätä työtä varten. Iso kiitos kuuluu tietysti sille, että matkan varrella näkemyksiä kentältä on otettu nöyrästi vastaan. Uskon, että Matkahuollossa ollaan aivan yhtä innoissaan kuin me täällä käyttäjäpuolella." - Liikennöitsijä Matti Lehto

Tule mukaan kehittäjäyhteisöön ja vaikuta!

Matkassan asiakkaana pääset mukaan yhteisöömme, jossa yhdessä yhteisissä tilaisuuksissa ratkotaan muuttuvia lippu- ja maksujärjestelmävaatimuksia, määritellään uusia sovellustoiminnallisuuksia ja jaetaan parhaita vinkkejä kentällä huomioitaviin aiheisiin. Matkahuolto haluaa tarjota liikennöitsijälle parhaat työkalut, jotta he voivat keskittyä liikennöintiin ja matkustajien palvelemiseen parhaalla asiakaslähtöisellä tavalla.

Ota yhteyttä:

Kaisa Santama
Kaisa Santama
040 486 6898kaisa.santama@matkahuolto.fi

HenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Näin pääset alkuunPakettipalvelut kotimaahan Pakettipalvelut Suomeen - InternationalPalvelut verkkokaupoille HinnastotOhjeet ja ehdot Lähetä ilman sopimusta Referenssit

Sosiaalinen media