Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
PakettipalvelutMatkapalvelutLiikennöitsijäpalvelutMyyntiAsiakaspalveluMissä minun pakettini on?
Kirjaudu

Kuljettajasovellus laitepalvelulla tai sovelluksena

Matkassa-ajoneuvopalvelulla hoidat eri liikennemallit ja vastaat liikennöinnin muuttuviin vaatimuksiin. Palveluiden taustalla on liikennöitsijöiden ja kuljettajien kanssa yhteistyössä kehitetty sovellus, joka hakee automaattisesti ajantasaiset reitti-, vuoro-, pysäkki- ja aikataulutiedot sekä pysäkkikohtaiset matkustajalistat.

Palveluun kuuluu kaksi vaihtoehtoa: Pro ja Lite. Molemmat skaalautuvat tarpeiden ja vaatimusten mukaan lähes kaikkiin liikennetyyppeihin. ​

Tarpeidesi mukaan Matkassa Pro tai Lite

Matkassa Pro sisältää kuljettajasovelluksen yhden tehokkaan tabletin ja laajat tukipalvelut. Matkassa Lite on kevyempi ratkaisu, joka sisältää vain kuljettajasovelluksen. ​Valitse paras kokonaisuus liikennöinnin tarpeisiisi.

Lue lisää →

Tarkkaa raportointia - Matkassa Pilvi

Matkassa Pilvi –taustapalvelulla hallitaan kuljettajasovelluksen toiminnallisuuksia, myytäviä tuotteita ja hinnoittelua, luodaan tilausajoja ja palvelulinjoja sekä seurataan liiketoimintaa myynti- ja matkustajaraporttien avulla.

Lue lisää →

Bussit kartalla - ole sinäkin!

Matkassa Pro ja Lite ovat kytkettävissä Matkahuollon Bussit kartalla –palveluun. Matkustajille suunnatusta karttapohjaisesta palvelusta nähdään bussien reaaliaikainen sijainti ja auton saapumisennuste pysäkille.

Lue lisää →

"Matkassa on toimiva kokonaisuus, joka on tehty juuri tätä työtä varten. Iso kiitos kuuluu tietysti sille, että matkan varrella näkemyksiä kentältä on otettu nöyrästi vastaan. Uskon, että Matkahuollossa ollaan aivan yhtä innoissaan kuin me täällä käyttäjäpuolella." - Liikennöitsijä Matti Lehto

Tule mukaan kehittäjäyhteisöön ja vaikuta!

Matkassan asiakkaana pääset mukaan yhteisöömme, jossa yhdessä yhteisissä tilaisuuksissa ratkotaan muuttuvia lippu- ja maksujärjestelmävaatimuksia, määritellään uusia sovellustoiminnallisuuksia ja jaetaan parhaita vinkkejä kentällä huomioitaviin aiheisiin. Matkahuolto haluaa tarjota liikennöitsijälle parhaat työkalut, jotta he voivat keskittyä liikennöintiin ja matkustajien palvelemiseen parhaalla asiakaslähtöisellä tavalla.

Lue liikennöitsijätarina

Haluatko kuulla lisää?

Kaisa Santama
Kaisa Santama
040 486 6898kaisa.santama@matkahuolto.fi

HenkilöilleYrityksille

Pakettipalvelut

Tule asiakkaaksemmePalvelut verkkokaupoille Pakettipalvelut kotimaahan Pakettipalvelut ulkomaillePakettipalvelut Suomeen - InternationalKirjaudu Paketit Yritysportaaliin

Sosiaalinen media