Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
PakettjänsterDigitala trafiktjänsterTrafikbolagstjänsterFörsäljningarKundserviceWhere is my parcel?
Logga in

Förarapplikation som enhetstjänst eller app

Med fordonstjänsten Matkassa kan du hantera olika trafikmodeller och svara på de föränderliga kraven inom trafiken. Tjänsterna fungerar via en app som utvecklats i samarbete med trafikbolagen och förarna. Appen söker automatiskt uppdaterade uppgifter om rutter, turer, hållplatser och tidtabeller samt hållplatsspecifika passagerarlistor. 

Tjänsten omfattar två alternativ: Pro och Lite. Båda skalas för nästan alla trafiktyper efter behov och enligt kraven. 

Välj mellan Matkassa Pro eller Matkassa Lite

Välj den bästa helheten för dina trafikbehov. Matkassa Pro innehåller förutom förarappen också enheter och omfattande stödtjänster. Matkassa Lite är en lättare lösning som endast innehåller förarappen.

Läs mer →

Noggrann rapportering - Matkassa Pilvi

Bakgrundstjänsten Matkassa Pilvi används för att hantera förarappens funktioner, sålda produkter och prissättning, skapa beställningstrafik och servicelinjer samt följa upp affärsverksamheten med hjälp av försäljnings- och passagerarrapporter.

Läs mer →

Bussar på kartan - du också!

Matkassa Pro och Lite kan anslutas till Matkahuoltos tjänst Bussar på kartan. I den kartbaserade tjänsten som är riktad till passagerare visas bussarnas position i realtid och en prognos för när bussen förväntas anlända till hållplatsen.

Läs mer →

"Matkassa är en fungerande helhet som har utvecklats just för detta arbete. Ett stort tack särskilt för att synpunkter från fältet ödmjukt har tagits emot under resans gång. Jag tror att man på Matkahuolto är precis lika ivriga som vi här på användarsidan." - Trafikföretagare Matti Lehto

Kom med i utvecklargemenskapen och påverka!

Som kund i Matkassa blir du medlem i vår gemenskap, där vi tillsammans under gemensamma möten hittar lösningar på de föränderliga kraven på biljett- och betalningssystemen, definierar nya appfunktioner och delar med oss av de bästa tipsen om sådant som behöver beaktas på fältet. Matkahuolto vill erbjuda trafikbolagen de bästa verktygen, så att de kan koncentrera sig på trafiken och på att betjäna passagerarna på bästa möjliga kundorienterade sätt. Läs hela referensberättelsen.

Kontakt:

Kaisa Santama
Kaisa Santama
040 486 6898kaisa.santama@matkahuolto.fi

PrivateFöretagskunder

Företagskunder

Bli vår kundTjänster för webbutikerInrikes PakettjänsterUtrikes pakettjänsterPakettjänster till Finland - InternationellLogga in på Företagsportalen Paketit

Sociala medier