Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
PakettjänsterDigitala trafiktjänsterTrafikbolagstjänsterFörsäljningarKundservice
Logga in

Förarapplikation som enhetstjänst eller app

Matkassa är en förarapp och enhetstjänst som planerats tillsammans med bussbolagen och förarna. Du kan använda samma app för att hantera olika trafikmodeller och svara på de föränderliga kraven inom trafiken. Förarapp, betalningsenhet, fordonsenhet, försäljningsenhet, bussenhet. Kärt barn har många namn, men samma användningsändamål – Med på resan!

Välj mellan Matkassa Pro eller Matkassa Lite

Välj den bästa helheten för dina trafikbehov. Matkassa Pro innehåller förutom förarappen också enheter och omfattande stödtjänster. Matkassa Lite är en lättare lösning som endast innehåller förarappen.

Läs mer →

Noggrann rapportering - Matkassa Pilvi

Bakgrundstjänsten Matkassa Pilvi används för att hantera förarappens funktioner, sålda produkter och prissättning, skapa beställningstrafik och servicelinjer samt följa upp affärsverksamheten med hjälp av försäljnings- och passagerarrapporter.

Läs mer →

Bussar på kartan - du också!

Matkassa Pro och Lite kan anslutas till Matkahuoltos tjänst Bussar på kartan. I den kartbaserade tjänsten som är riktad till passagerare visas bussarnas position i realtid och en prognos för när bussen förväntas anlända till hållplatsen.

Läs mer →

"Matkassa är en fungerande helhet som har utvecklats just för detta arbete. Ett stort tack särskilt för att synpunkter från fältet ödmjukt har tagits emot under resans gång. Jag tror att man på Matkahuolto är precis lika ivriga som vi här på användarsidan." - Trafikföretagare Matti Lehto

Kom med i utvecklargemenskapen och påverka!

Som kund i Matkassa blir du medlem i vår gemenskap, där vi tillsammans under gemensamma möten hittar lösningar på de föränderliga kraven på biljett- och betalningssystemen, definierar nya appfunktioner och delar med oss av de bästa tipsen om sådant som behöver beaktas på fältet. Matkahuolto vill erbjuda trafikbolagen de bästa verktygen, så att de kan koncentrera sig på trafiken och på att betjäna passagerarna på bästa möjliga kundorienterade sätt.

Kontakt:

Kaisa Santama
Kaisa Santama
040 486 6898kaisa.santama@matkahuolto.fi

PrivateFöretagskunder

Företagskunder

Här kommer du igångInrikes PakettjänsterPakettjänster till Finland - InternationellTjänster för webbutikerPrislistorAnvisningar och villkorSkicka utan avtalReferenser

Sociala medier