Skip to content
Matkahuolto
PrivateCorporate customersService points
Parcel servicesPassenger servicesCarrier servicesSalesCustomer service
Log in

Bussit kartalla - ole sinäkin!

Bussit kartalla -palvelu näyttä matkustajille bussin reaaliaikaisen sijainnin, piirtää bussin reitin pysäkkeineen ja laskee pysäkille saapumisennusteen. Matkustaja voi käyttää palvelua selaimella tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Bussit kartalla on lisäpalvelu, jonka voi kytkeä Matkassa Prohon tai Matkassa Liteen. Palveluun tehdään liikennöitsijän määrittämä kartta-alue, jossa valitut bussit näytetään. Bussit voidaan rajata kartalle linjatietojen tai aikataulujen perusteella.

Teknisesti kuvattuna palvelu yhdistää Matkahuollon aikataulupalvelussa olevan staattisen vuoro-, reitti- ja aikataulutiedon kuljettajan kuljettajasovelluksesta valitsemaan vuorotietoon ja seuraa laitteen reaaliaikaista paikkatietoa.

Bussit kartalla palvelun lisäksi Matkassa Pron ja Matkassa Liten paikkatieto on saatavilla myös kolmansiin palveluihin API-rajapinnan kautta. Kysy tästä lisää asiantuntijoiltamme.

Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
liikennoitsijat@matkahuolto.fi

PrivateCorporate customers

Corporate customers

How to get startedParcel services International parcel services Services for online storesPrice ListsInstructions and termsSend without a contractReferences

Social media

Matkahuolto
Paremmin perillä