Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
PakettjänsterDigitala trafiktjänsterTrafikbolagstjänsterFörsäljningarKundserviceWhere is my parcel?
Logga in

Bussar på kartan - du också!

Tjänsten Bussar på kartan visar passagerarna bussens position i realtid, ritar bussens rutt inklusive hållplatser och räknar ut när bussen beräknas anlända till hållplatsen. Passagerarna kan använda tjänsten i webbläsaren på datorn och på en mobil enhet.

Bussar på kartan är en tilläggstjänst som kan anslutas till Matkassa Pro eller Matkassa Lite. I tjänsten skapas ett kartområde som har definierats av trafikbolaget, där de valda bussarna visas. Bussarna kan avgränsas på kartan utifrån linjeinformation eller tidtabeller.

Ur ett tekniskt perspektiv kombinerar tjänsten statiska uppgifter om turer, rutter och tidtabeller från Matkahuoltos tidtabellstjänst med uppgifter om turer som föraren valt i förarappen samt följer enhetens geografiska position i realtid.

Utöver tjänsten Bussar på kartan är de geografiska uppgifterna i Matkassa Pro och Matkassa Lite också tillgängliga för tredje parters tjänster via ett API-gränssnitt. Våra experter ger mer information om detta på begäran.

Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
Liikennöitsijäpalveluiden yritysmyynti
Företagsförsäljning av trafikbolagstjänster
liikennoitsijat@matkahuolto.fi

PrivateFöretagskunder

Företagskunder

Bli vår kundTjänster för webbutikerInrikes PakettjänsterUtrikes pakettjänsterPakettjänster till Finland - InternationellLogga in på Företagsportalen Paketit

Sociala medier