Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Lähetä paketti

Bussiliput

Matkahuollon bussilipuista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle matkustajalle. Yksittäisille matkoille voi ostaa lipun helposti Matkahuollon verkkokaupasta, Matkahuollon toimipaikoista, monilta Matkahuolto-asiamiehiltä ja useista matkatoimistoista.

Säännöllisesti tai satunnaisen säännöllisesti matkustavan kannattaa valita matkakortille ladattava edullinen kausi- tai sarjalippu. Matkahuollon matkakorteille ladattavia bussilippuja voi hankkia Matkahuollon toimipaikoista ja monilta Matkahuolto-asiamiehiltä. Matkakortit voi lisäladata myös R-kioskeissa ja useissa busseissa.

Tutustu monipuolisiin lippuvaihtoehtoihin!

Kertalippu

Nettilippu ja Nettitarjousliput

Vuosiliput

Kaupunkiliput

Seutuliput

Työmatkaliput

CityCity-lippu

30 matkaa/30 päivää -lippu

Koulumatkatukilippu

Prepaid22-vuosilippu

Arvolippu

Bussipassi

JunaBussi-lippu

Bussiliput ulkomaille

fi| sv| en