Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in
Första sidan
Företagskunder
Kolme harhaluuloa Matkahuollosta, jotka haluamme korjata

Kolme harhaluuloa Matkahuollosta, jotka haluamme korjata

Harhaluulo 1: Sopimusasiakas voi jättää paketit kuljetettaviksi vain Matkahuollon asemille tai asiamiespisteisiin

Olemme laajentaneet sopimusasiakkaiden jättöpisteiden verkostoa merkittävästi ja sopimusasiakkaidemme käytössä on nyt lähes 1500 palvelupistettä laajoin palveluajoin ympäri Suomen.

Voit tuoda pakettisi Matkahuollon linja-autoasemille ja asiamiespisteisiin, joita on yhteensä lähes 400. Uusina jättöpisteinä palvelevat nyt myös logistiikkakeskuksemme suurimmissa kaupungeissa: Vantaalla, Tampereella, Oulussa, Turussa, Kuopiossa ja Joensuussa.

Myös sopimusasiakkaamme voivat käyttää kaikkia lähes 700 pakettiautomaattiamme pakettien jättöpisteenä. Jättäminen automaattiin on helppoa: skannaat viivakoodin yhden lähetyksen osoitekortista, avaat haluamasi kokoisen lokeron ja jätät kaikki lähtevät paketit samaan lokeroon.

Lisäksi voit jättää paketit kuljetettaviksi satoihin Matkahuollon pakettipisteisiin, jotka toimivat K-kauppojen, Filmtownien ja monien muiden yritysten yhteydessä. Viet vain pakettisi kassalle, joka skannaa ne jätetyiksi heti vastaanottohetkellä. Huomioithan, että jätettävistä paketeista on tehty valmiiksi sähköiset lähetystiedot ja joissa on Matkahuollon hyväksymät osoitekortit.

Voit tarkistaa sinua lähimmän sopimusasiakkaan jättöpisteen täältä:
Palvelupisteet

Harhaluulo 2: Joudun kuljettamaan paketit itse Matkahuoltoon

Jos et pääse itse tuomaan lähetyksiä, noudamme ne suoraan varastoltasi. Voit valita joko päivittäisen vakionoudon tai tilata noudon tarpeen mukaan. Pyydä meiltä tarjous vakionoudoista tai tilaa kertanouto (13,10 € / lähetys + 0,10 €/kg) suoraan verkosta.

Tilaa nouto

Harhaluulo 3: Vastaanottajan on hankala noutaa pakettinsa

Matkahuolto on yllättävän lähellä: 57 % suomalaisista asuu alle kilometrin ja 82 % alle kolmen kilometrin päässä Matkahuollon palvelupisteestä. Verkostomme kasvaa viikoittain ja kattaa jo nyt lähes 2 000 palvelupistettä.

Palvelupisteistä esimerkiksi K-kaupat, R-kioskit ja pakettiautomaatit ovat avoinna kaikkina päivinä viikossa aamusta iltamyöhään. Vastaanottaja voi myös seurata pakettinsa kulkua lähes reaaliajassa sekä halutessaan pidentää paketin säilytysaikaa tai ostaa kotiinkuljetuksen kätevästi suoraan verkosta: Rekisteröityneen asiakkaan palvelut

Kuljetamme paketteja myös suoraan vastaanottajan ovelle, koko ajan laajentuvin palveluajoin:
arkipäivien lisäksi iltaisin ja lauantaisin aiempaa useammilla alueilla. Kotijakelussa toimitusaika sovitaan erikseen vastaanottajan kanssa.
Välj Finlands mest positiva pakettransportör

Vi hjälper dig att förbättra kundupplevelsen i din företag med Matkahuoltos omfattande transporttjänster.
Lämna en offertbegäran till oss på inhemska eller utrikes pakettjänster

Resenärtjänster

Restjänster för städer, kommuner, gemenskaper och företag.

Försäljningens kontaktinformation

Kontaktinformation för paket- och resenärtjänsters försäljning.
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortAppen Resesökning och BiljetterReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä