Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Arvokortin tilaamisen lippu- ja toimitusehdot

Arvokortin lippuehdot

Arvokortti on käytössä 30.12.2024 asti, minkä jälkeen lipputuote poistuu käytöstä. Nykyinen matkakortti korvataan uudella matkakortilla vuoden 2024 aikana. Uudet matkakortit ja lipputuotteet tulevat myyntiin syksyllä 2024.

Arvokortilla voi maksaa yhden tai useamman henkilön matkan. Kuljettaja perii Arvokortilta matkustettavan matkan hinnan liikennöitsijän kertalippuhinnaston mukaisesti, jolloin kortille ladattu arvo vähenee maksettujen matkojen mukaan. Arvokortilla voi matkustaa eripituisilla matkoilla ja useimmissa busseissa. Arvokortilla ei voi matkustaa OnniBus MEGA -vuoroilla eikä pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa), Tampereen ja Turun paikallisliikenteessä. Varmista ennen lipun ostoa, että käyttämissäsi vuoroissa voi käyttää Matkahuollon lipputuotteita. Lipun kelpoisuuden voi tarkistaa aikatauluhausta.

Arvokortin voi tilata tilauslomakkeella olevilla summilla. Arvokorttia ei voi lisäladata.

Arvokortti voidaan lunastaa takaisin sen voimassaoloaikana, jolloin peritään kulloinkin voimassa oleva palvelumaksu.

Arvokortin toimitusehdot

Arvokortin tilauslomakkeen lähetyksen jälkeen tilaus otetaan käsittelyyn. Asiakas saa sähköpostiinsa maksulinkin Matkahuollolta. Maksulinkin kautta asiakas voi maksaa tilauksen, minkä jälkeen kortti alustetaan ja lähetetään asiakkaalle. Maksu Arvokortista on suoritettava 7 päivän sisällä maksulinkin saapumisesta. Maksulinkki on kertakäyttöinen, eikä sitä voi avata kuin kerran. Kortti alustetaan ja toimitetaan asiakkaalle vasta tilauksen maksamisen jälkeen.

Matkakortti lähetetään asiakkaalle kahden arkipäivän kuluessa tilauksen maksamisesta, ja lähetys saapuu perille kolmen arkipäivän kuluessa sen lähettämisestä. Matkakortti on siis asiakkaalla viimeistään viiden arkipäivän kuluttua maksusuorituksesta. Asiakas saa toimitusvahvistuksessa lähetystunnuksen, jonka avulla hän voi seurata matkakorttilähetyksen kulkua.

Arvokorttitilaus toimitetaan Matkahuollon pakettina vastaanottajan osoitetta lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Vastaanottaja saa tekstiviesti-ilmoituksen saapuneesta paketista tilauslomakkeella ilmoitettuun puhelinnumeroon.

Asiakkaan tiedot ja tietojen oikeellisuus

Tilauksen yhteydessä asiakkaalta kerätään maksajan ja vastaanottajan tiedot, jotka voivat olla samat. Toimitustiedot tarvitaan, jotta matkakorttilähetys voidaan toimittaa asiakkaalle. Sähköposti ja matkapuhelinnumero tarvitaan mahdollisia yhteydenottoja sekä lähetyksen saapumisilmoitusta varten.

Matkahuolto voi käyttää keräämiään tietoja sähköisten palvelukanavien (kuten verkko- ja mobiilipalvelut) seuranta- ja tilastointipalvelujen kehittämiseksi, markkinointitarkoituksiin ja asioinnin helpottamiseksi.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Matkakortin toimittamista varten annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta vastaa asiakas. Matkahuolto ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä tilauksen toimittamisessa.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media