Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Projektipäällikkö

Tulet viihtymään tässä tehtävässä, jos sinulla on suunnitelmallinen ja järjestelmällinen työskentelytapa. Lisäksi nautit kompleksisten ongelmien ratkaisemisesta ja työskentelet mielelläsi osana tiimiä. Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet opiskellut sekä IT-alaa että liiketoimintaa, mahdollisesti jo valmistunut tai valmistumassa opinnoistasi. Jos sinulta vielä löytyy työkokemusta konsulttina ja haluat päästä kartuttamaan osaamistasi kokeneiden kollegoiden tukemana, jatka lukemista ja hae jo tänään!

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä tulet kehittämään Matkahuollon liiketoimintaa digitaalisessa toimintaympäristössä. Osallistut palveluiden tuotteistamis- ja digitalisointihankkeisiin. Työnkuvaasi voi kuulua projektien johtamista ja muutoksen suunnittelua sekä esimerkiksi kustannushyötylaskelmien laatimista. Järjestelmä- ja liiketoimintaymmärrys ovat tässä tehtävässä tärkeitä, sillä projektit sijoittuvat IT:n ja liiketoiminnan välille. Työtehtävät mahdollistavat kokemuksen kerryttämisen projekti- ja hankejohtamisesta kokeneempien kollegoiden tukemana. Tavoitteena on, että vastuualueesi laajenee kokemuksesi karttuessa. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä saat meiltä tuen kehittymisellesi.

Projektipäällikön työtehtävät koostuvat:

  • Projektien ja hankkeiden määrittely ja jäsentäminen yhdessä arkkitehtien kanssa

  • Projekteihin liittyvien esiselvitysten, suunnitelmien sekä kannattavuuslaskelmien tekeminen

  • Liiketoiminnan ja IT-järjestelmien nykytilakartoitusten tekeminen sekä tavoitetilan suunnittelun koordinointi, esim. päästä-päähän prosessien kartoitus ja uusien tavoiteprosessien tai toimintamallien suunnittelu

  • Kehityshankkeen tavoiteasetannan ja päätöksenteon fasilitointi, mm. erilaisten vaihtoehtoisten ratkaisujen ja etenemismallien tunnistaminen, arviointi ja esittäminen

  • Järjestelmähankintojen eri vaiheiden toteuttaminen, sisältäen markkinakartoitukset, tietopyynnöt, kilpailutukset, sopimusneuvottelut, toimittajan ohjaus toteutusvaiheessa

  • Liiketoimintapalveluiden tuotteistamiseen ja digitalisointiin sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät tehtävät

  • Yhteistyö useiden eri sidosryhmien kanssa

Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön ja mukavan työporukan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Lisäksi meillä työskennellään joustavasti etätyökaluja hyödyntäen, mutta tarjoamme myös loistavat työtilat huippusijainnilla Helsingin keskustassa.

Edellytämme tehtävään valitulta kokemusta konsulttina työskentelystä tai vastaavaa työkokemusta liiketoiminnan ja IT:n kehitystehtävistä noin 2 vuoden ajalta. Lisäksi arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa IT-alalta, opintoja projektinhallinnasta sekä opintoja tuotantotaloudesta tai vastaavasta. Matkahuollossa työkielenä on suomi, mutta englannin kielen taito auttaa tehtävässä menestymiseen.

Millaista henkilöä etsimme?

Etsimämme projektipäällikkö on oma-aloitteinen, rohkea, tarkka ja suunnitelmallinen. Analyyttisyys ja monimutkaisten abstraktien asioiden jäsentämiseen sekä niistä viestiminen suullisesti, kirjallisesti ja visuaalisesti sujuvat luontevasti. Projektipäällikkö ymmärtää IT-järjestelmiä ja tietokantoja eikä pieni koodauskokemuskaan ole haitaksi.

Projektipäälliköllä on yleiskäsitys liiketoiminnan johtamisesta sekä isomman yrityksen liiketoimintafunktioista sekä niiden käyttämistä liiketoimintajärjestelmistä (ERP, CRM, PDM). Projektipäällikkö tuntee projektinhallinnan perusteet ja hallitsee hyvin Microsoftin toimisto-ohjelmistot. Ajattelu on asiakas- ja käyttäjäkeskeisesti eli henkilö osaa asettua asiakkaan tai käyttäjän asemaan.

Lisätietoja

Mika Rajanen p. 040 1837501 ma 9.11. klo 9-10 ja ti 10.11. klo 10-11

Kiinnostuitko? Toivomme sinun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian, joten lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.11.2020 mennessä osoitteeseen rekry@matkahuolto.fi. Otsikoi viestisi "Projektipäällikkö".

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media