Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Matkahuollon tarjoukset

Nettitarjouslippu on erityisen halpa bussilippu, jonka voi ostaa Matkahuollon verkkokaupasta lukuisiin vuoroihin yli 70 yhteysvälille.

Missä lippu käy Nettitarjouslippu käy lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityssä vuorossa.
Hinta Tarjouslippujen hinnat alkaen 2 €.
Mistä lipun voi ostaa

Matkahuollon verkkokaupasta.

Matkalippu on voimassa

Nettitarjouslippu on voimassa lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityssä vuorossa.

Muuta

Nettilipun oston yhteydessä muodostuu pdf-muotoinen kuitti, joka sisältää yksityiskohtaiset matkustustiedot. Kuittia ei tarvita mukaan matkalle, mutta sen voi halutessa lähettää sähköpostiin tai tulostaa esim. kirjanpitoa varten.

Bussiin noustessa matkustajan tulee todistaa matkustusoikeutensa esittämällä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti. Jos samalla kerralla on ostettu lippu useammalle matkustajalle, tulee sen henkilön, joka on antanut nimensä oston yhteydessä, todistaa henkilöllisyytensä.

Mikäli Nettitarjouslipun osto epäonnistui tai oston aikana tuli jokin häiriö, täytä tämä lomake.

Paikkalippu

Nettilippuun voi liittää paikanvarauksen kaikkiin pikavuoroihin ja useisiin vakiovuoroihin. Paikkavaraus maksaa 2,50 €/paikka. Paikkavarausta ei voi tehdä lemmikin kanssa matkustettaessa.

Alennusryhmät

Nettitarjouslipulla matkustava ei ole oikeutettu muihin alennuksiin.

Takaisinlunastus

Nettitarjouslippua ei hyvitetä tai vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Rajoitukset Nettitarjouslippuja on myynnissä rajoitettu määrä tiettyihin vuoroihin ja tietyille päiville. Nettitarjouslippuun liittyy bussiyritys- ja yhteysvälikohtaisia rajoituksia. Tutustu valitsemasi yhteysvälin erityisehtoihin.
Matkustusoikeus Nettilipulla voi matkustaa henkilö, jonka nimi on merkitty lippuun. Bussiin noustessa matkustajan tulee todistaa matkustusoikeutensa esittämällä poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti, passi tai ajokortti.
fi| sv| en