Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettilaskuri Osta kuljetus verkosta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Joulu Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Lähi-paketti

Kuljetusaika Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.
Lähetys- ja noutopaikka Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Hae toimipisteitä.
Enimmäispaino Lähetyspaikasta ostettuna 10 kg, verkosta ostettuna 30 kg
Enimmäismitat Leveys + syvyys + pituus yhteensä enintään 200 cm. Yhden sivun pituus enintään 150 cm.
Maksaja Lähettäjä
Lisäpalvelut Pakettiin voi liittää lisäturvavakuutuksen. Verkosta ostettuun lähetykseen voi myös liittää varovasti kuljetettavan ja LQ:n.
Seuranta

Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa. Siirry lähetysten seurantaan.

Saapumisilmoitus Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.
Paketin noutaminen Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja. Tulosta valtakirja
Hinta Laske hinta pakettilaskurilla tai tutustu hinnastoon.
Hinnoitteluperuste Paketti hinnoitellaan painon ja valittujen lisäpalvelujen mukaan.
Säilytys

Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella lähtöpaikkakunnan Matkahuoltoon.

Rajoitukset Palveluun ei voi liittää bussiennakkoa. Paketissa ei voi lähettää eläviä eläimiä, ampuma-aseita, helposti pilaantuvia tuotteita tai kuljetusehtojen vastaista sisältöä. Lähetyspaikasta kuljetus ostettaessa paketissa ei voi myöskään lähettää helposti särkyvää tavaraa tai vaarallisia aineita.  

 

lahi-paketti.png
fi| sv| en