Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
PakettjänsterResenärtjänsterFörsäljningarKundtjänst
Logga in

Matkahuollon referenssit

Otamme huomioon asiakaslähtöisyyden kaikessa mitä teemme. Tavoitteenamme on jatkuva asiakaskokemuksen parantaminen. Haluamme, että asiakkaamme saavat laadullisesti parasta mahdollista palvelua.

Apteekkituotteet.fin yhteistyö Matkahuollon kanssa on kestänyt jo 10 vuotta

Apteekkituotteet.fin kokemus Matkahuollon palveluista on ollut se, että kaikki on mennyt Matkahuollon kanssa siten, kuin on pitänytkin. Matkahuollon palvelut ovat toimineet varsin hyvin ja Matkahuollon toimitusvarmuus on ollut positiivinen kokemus.

Lue lisää

Familonin kumppanuus Matkahuollon kanssa mahdollistaa vastuulliset toimitukset – luotettavasti ja nopeasti.

Familon näkee Matkahuollon vahvuutena pakettiliikenteen ja matkustajaliikenteen yhdistämisen ja yhteistyö tukee Familonin vastuullisuustavoitteiden toteutumista. Tärkeää on myös se, että Matkahuollon toimitukset ovat luotettavia ja palveluverkosto on kattava.

Lue lisää

Fotonordic – sujuvaa yhteistyötä ja nopeaa toimintaa Matkahuollon kanssa

Matkahuollon kanssa on ollut aina sujuvaa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. On hienoa, että yhteyshenkilölle, asiakaspalveluun tai paikalliseen Matkahuoltoon pystyy soittamaan, jolloin asiat selviävät nopeasti. Myös erikoistilanteet hoituvat Matkahuollon kanssa hienosti.

Lue lisää

Matkahuolto toimittaa valtaosan Kontin verkkokaupan paketeista

Kontin asiakkaat valitsevat mieluiten Matkahuollon tilaustensa toimitustavaksi ja ovat olleet tyytyväisiä kuljetusten nopeuteen. Tärkeä syy siihen, miksi Kontti on valinnut Matkahuollon yhteistyökumppanikseen, on vastuullisuus – se yhdistää molempien toimijoiden ideologiaa. Matkahuollon palveluista suosituin on Lähellä-paketti, mutta pieniä tuotteita toimitetaan paljon myös XXS-pakettina. Noutopisteistä suosituimpia ovat pakettiautomaatit.

Lue lisää

Matkahuollon paikallinen joustava ja täsmällinen palvelu tuttuine kasvoineen on tärkeä perusta toimivalle yhteistyölle

Virtasenkaupan yhteistyö Matkahuollon kanssa on ollut hyvää ja molemmat osapuolet vaikuttavat yhteistyön sujuvuuteen, joka näkyy taas asiakkaalle sujuvampana toimitusketjuna. Asioimme Matkahuollossa kolme kertaa päivässä nopeuttaaksemme lähetysten kulkua.

Lue lisää

Matkahuolto tuli Ahti Huvilan verkkokaupan yhteistyökumppaniksi vuonna 2015

Asiakkaamme ovat olleet innostuneita Matkahuollon pakettiautomaateista ja laajasta noutopisteverkostosta. Palveluista tulee pääsääntöisesti positiivista palautetta.

Lue lisää

Matkahuollon laaja noutopisteiden verkosto takaa, että Luurinetin asiakas saa lähetyksensä itselleen sopivimpaan paikkaan

Matkahuollon nopeat toimitukset ympäri maan ovat tukeneet Luurinetin tavoitetta olla ripeästi toimiva, joustava ja asiakkaansa huomioiva verkkokauppa

Lue lisää

Matkahuolto on Tam-Silkille tärkeä kumppani

Tam-Silkin kilpailukykyyn merkittävästi vaikuttaa se, että Tam-Silk pystyy toimittamaan lähetykset mahdollisimman nopeasti omille verkkokaupan asiakkailleen. Toimitustavoista suosituimmat Tam-Silkille ovat Matkahuollon XXS- ja Lähellä paketit.

Lue lisää