Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

ICT-asiantuntija IT-infrastruktuuritiimiin

IT-infrastruktuuritiimi vastaa Matkahuollon yhteisestä laskentakapasiteetti- ja palvelinkokonaisuudesta, tietoliikenteestä, laitehallinnasta ja loppukäyttäjäpalveluista sekä tietoturvallisuudesta. Matkahuollon palvelinympäristö perustuu julkisen pilven ratkaisuihin ja it-palveluita tuotetaan yhdessä kumppaneiden kanssa.

Vastaat vastuualueesi suunnittelusta, kehittämisestä ja tuotantopalveluista osana tiimiä. Olet työskennellyt aiemmin useista osapuolista ja teknologioista koostuvassa ympäristössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä kehitykseen ja palvelutuotantoon osallistuvien muiden toimijoiden kanssa sekä lisäksi seuraat ja koordinoit vastuualueesi palvelutoimittajien työtä. Tehtävässä pääset rakentamaan seuraavan sukupolven kokonaisuutta pilviteknologioita ja valmispalveluita hyödyntäen.

Odotamme:

  • vähintään 3 vuoden kokemusta vastuualueen ratkaisujen kehittämisestä ja tuotannosta

  • osaamista yhdestä tai useammasta palvelualueesta: pilvipohjaiset palvelin- ja konesalipalvelut / tietoliikenne / laitteiden elinkaaren hallinta ja palvelut / tietoturvallisuus

  • vähintään 1 vuoden kokemusta it-projekteihin projektiryhmän asiantuntijatehtävistä

  • hyvää tietämystä vastuualueella käytettävistä menetelmistä, teknologioista ja toimintatavoista

  • osaamista IT-palvelujen hallinnasta

  • analyyttista ja systemaattista työotetta

  • hyviä kommunikointitaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti

Arvostamme:

  • osaamista it-palveluiden ja prosessien kehittämisestä

  • osaamista julkisen pilven palveluista, kuten AWS

  • it/tietotekniikan AMK- tai yliopistotutkintoa

Tarjoamme

Pääset työskentelemään vauhdikkaaseen ja mukavaan tiimiin vakaassa yhtiössä. Saat mielenkiintoisen ja palkitsevan tehtäväkentän liikkumisen ja logistiikan parissa. Työpaikka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa ja työskentelemme myös joustavasti etänä kaikkialta Suomesta. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja tehtävässä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa.

Työsuhde määräaikainen sijaisuus 31.1.2024 saakka. Työaika on 37, 5 h/vko.

Lisätietoja

IT-infrastruktuurin päällikkö Mika Patrikainen, p. 040 411 4000, antaa lisätietoja tehtävästä keskiviikkona 5.10 klo 15–16 ja torstaina 6.10 klo 15–16.

Kiinnostuitko? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.10.2022 oheisen linkin kautta. Toivomme sinun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian, mielellään lokakuun aikana. Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi jo tänään!

Hae tehtävää

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media