Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Kuntokauppa.fi on voimakkaasti kasvava monikanavainen urheilukauppa, jolle asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa

Kuntokauppa.fi on suomalainen kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliike, joka on palvellut suomalaisia kuntoilijoita, yrityksiä ja seuroja jo yli 14 vuotta. Laajasta valikoimastaan tunnetun Kuntokaupan visio on kasvaa toimialan parhaaksi yritykseksi Pohjoismaissa asiakaskokemuksella, henkilöstökokemuksella ja kannattavalla kasvulla mitattuna.

Kuntokaupan liiketoimintamallin ytimessä ovat vahva verkkokauppaosaaminen, erikoisliikkeen palvelutaso ja voittavan tuotevalikoiman kehittäminen asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. ”Viime vuosina olemme kokeneet poikkeuksellisen kovaa kasvua. Iso rooli on ollut sillä, että olemme tunnistaneet asioita, joita voimme tehdä tuotteissa loppuasiakkaiden kannalta paremmin.” kertoo Kuntokaupan toimitusjohtaja Matias Kukkonen.

“Liiketoiminnan pitää olla tervettä ja kannattavaa. Pitää pyrkiä tekemään oikeita asioita ja pienillä valinnoilla vaikuttamaan myös toiminnan vastuullisuuteen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja kestäviä tuotteita, joiden käyttökokemus on erittäin hyvä. Tällöin tuotteiden käyttöikä on pitkä ja ne eivät jää käyttämättä, eikä niitä tarvitse uusia huonon laadun vuoksi. Meille on tärkeätä toimia vain sellaisten toimijoiden kanssa, joiden kanssa jaamme samat arvot ja tavan toimia.” jatkaa Matias Kukkonen.

Kuntokauppa ja Matkahuolto ovat tehneet yhteistyötä alusta asti ja yhteistyö jatkuu tiiviinä


Kuntokauppa perustettiin aikoinaan Jyväskylässä, paikallisen Matkahuollon naapurissa ja mutkaton yhteistyö sai alkunsa. Nykyisin Kuntokaupalla on verkkokaupan lisäksi myymälät Vantaan Tammistossa ja Tampereella sekä konsernilla toimisto Tukholmassa.

Kuntokaupan tyypilliset lähetykset ovat painavia ja suhteellisen isoja. Matkahuollon palveluista Lähellä-paketti ja Kotiinkuljetus ovat toimineet Kuntokaupan toimituksille parhaiten. Kuntokaupan toiminnan kasvaessa Matkahuolto on aktiivisesti kuunnellut asiakkaansa toiveita ja pyrkinyt löytämään asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja mm. noutoihin liittyviin kysymyksiin. Tärkeänä osana asiakassuhdetta ja toimintaansa Matkahuolto pyrkii ymmärtämään mahdollisimman hyvin asiakkaidensa muuttuvia tarpeita ja siten kehittämään palveluitaan asiakaskokemuksen pohjalta.

"Matkahuollon toimitukset ovat toimineet erityisen hyvin ja verkkokaupan asiakaskuntamme on halunnut keskittää yhä enemmän toimituksia Matkahuollolle. Enemmistö paketeistamme kulkee Matkahuollon kautta ja Kuntokaupan keskimääräinen asiakastyytyväisyys on korkea, mikä kertoo omaa kieltään myös Matkahuollon toimitusten sujuvuudesta.” toteaa Kuntokaupan Matias Kukkonen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Matkahuollon palveluiden toimivuuteen. Meille tärkeää on palvelun mutkattomuus ja joustavuus, tilausten noutaminen päivittäin ja hinnoittelun kilpailukykyisyys.” summaa Kuntokaupan Matias Kukkonen lopuksi.

Tutustu Kuntokaupan verkkokauppaan klikkaamalla alla olevaa logoa

Kuntokauppa-Blue-square-logo

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media