Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Matkahuolto tarjosi Labrocille nopean ja luotettavan ratkaisun kiireellisille näytelähetyksille

Labroc Oy tekee työtä hyvän asumisen puolesta ja tuottaa laboratoriopalveluja kaikkiin rakentamisen elinkaaren vaiheisiin. Analyysi- ja palveluvalikoiman myötä yritys tarjoaa asiantuntija-asiakkailleen myös tietoa tutkimusten ja selvitysten tueksi. Näin Labroc pystyy entistä paremmin auttamaan asiakkaitaan päämäärässään saavuttaa turvallinen sekä terveellinen rakennettu ympäristö. Toiminta halutaan pitää asiakkaille nopeana ja helppona niin, että tulokset toimitetaan aina sovitussa aikataulussa perille.

Matkahuollon nopea ja seurattava toimitus, sekä täysin digitaalinen näytelähetysprosessi on luonut uudenlaista lisäarvoa ja kilpailuetua sekä Labrocille että loppuasiakkaille. Kattavan kuljetusverkoston myötä näytteet kulkevat nopeasti laboratorioihin ja palvelu on korkealuokkaista ja ripeää paikkakunnasta riippumatta. Tarvittaessa Matkahuolto toimittaa Labrocille säännölliset raportit toimitusvarmuuden onnistumisesta.

”Matkahuolto tarjosi yrityksellemme nopean ja luotettavan ratkaisun kiireellisille näytelähetyksille. Yhteistyötä ja prosessia on hiottu yhdessä ja olen kokenut saavani aina henkilökohtaista palvelua. Myös henkilökuntamme on saanut nopeasti vastauksia Matkahuollolta.” toteaa Jussi Myllykangas Labrocista.

Integraatio Matkahuollon järjestelmiin on tuonut läpinäkyvyyttä ja nopeutta Labrocin näytelähetysprosessiin

On tärkeätä, että lähettämisen prosessi on asiakkaalle helppo ja nopea, koska tarve vastaukselle on usein jo saman päivän aikana. Näytteet kulkevat Pikapaketteina, jolloin toimitusaika lyhenee oleellisesti ja lähetykset ovat seurattavissa sekä lähettäjälle että vastaanottajalle. Pikapaketit aikataulutetaan ja toimitetaan ensimmäisellä mahdollisella suoralla yhteydellä määränpäähän.

Näin näytelähetysprosessi toimii:

  1. Asiakas voi täyttää OmaLabroc-järjestelmän kautta sähköisen analyysitilauslomakkeen helposti ja nopeasti esim. kännykällä työmaalla.

  2. Asiakas saa paluuviestinä sähköpostiinsa Matkahuollon aktivointikoodin, jolla lähetyksen voi jättää Matkahuollon pisteeseen ilman manuaalisesti täytettäviä paperidokumentteja.

  3. Aktivointikoodin avulla näytelähetykset voidaan yksilöidä tarkasti, kuka lähettää ja mitä näytelähetys sisältää.

  4. Labroc saa ennakkoon tiedon saapuvista näytelähetyksistä ja työmäärää voidaan paremmin ennakoida laboratorioissa.

Tarvittaessa lähetysprosessin eri vaiheista voidaan aktivointikoodin avulla välittää tarkempaa tietoa, esim. kuittaus lähettäjälle näytteen vastaanottamisesta.

Tutustu Labrocin toimintaan klikkaamalla alla olevaa logoa

Labroc Logo

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media