Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoVastuullisuusRaportointi Medialle
Kirjaudu

Liiketoimintamme

Matkahuolto yrityksenäStrategiaTarinammeHenkilöstöYrityksen johtoVastuullisuusRaportointi Medialle

Matkapalvelut

Matkapalveluidemme keskiössä ovat kestävän liikkumisen palvelut, liput ja aikataulut. Palvelemme niin yksittäisiä matkustajia kuin kuntia ja kaupunkeja sekä yrityksiä ja yhteisöjä. Tuotamme liikennöitsijöille digitaalisia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen.

Olemme valtakunnallisena kehittäjätahona mukana keskustelemassa ja rakentamassa innovatiivisia joukkoliikenneratkaisuja, jotta tulevaisuudessa joukkoliikenne olisi entistä kilpailukykyisempi vaihtoehto yksityisautoilulle. Olemme edistäneet joukkoliikenteen käyttöä yhdessä liikennöitsijöiden kanssa jo 90 vuotta. Lisäämme tietoisuutta joukkoliikenteestä ja kannustamme valitsemaan kestävämmän tavan liikkua paikasta toiseen.

Lue lisää →

Pakettipalvelut

Pakettipalvelumme vastaavat niin kotimaisten kuin kansainvälisten asiakkaidemme tarpeisiin siellä, missä asiakas on. Kuljetamme koko maan laajuisen, lähes 2 300 palvelupistettä kattavan verkostomme avulla 20 miljoonaa pakettia vuodessa – myös ulkomaille ja ulkomailta Suomeen.

Kehitämme kuljetusratkaisujamme ympäristöystävällisemmiksi ja vähennämme päästöjä ilmastotiekarttamme mukaisin toimenpitein muun muassa siirtymällä kuljetuksissamme fossiilittomiin polttoaineisiin. Tavoitteenamme on puolittaa päästöt koko toimintamme osalta ja olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä.

Lue lisää →

Avainluvut 2023