Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
Matkahuolto som företagStrategiVår berättelsePersonalFöretagets ledningÅrsberättelser och rapporteringTill mediaAnsvarsfullt
Logga in

Vår verksamhet

Matkahuolto som företagStrategiVår berättelsePersonalFöretagets ledningÅrsberättelser och rapporteringTill mediaAnsvarsfullt

Matkustuspalvelut

Matkustuspalveluidemme keskiössä ovat kestävän liikkumisen palvelut, liput ja aikataulut. Palvelemme niin yksittäisiä matkustajia kuin kuntia ja kaupunkeja sekä yrityksiä ja yhteisöjä. Tuotamme liikennöitsijöille digitaalisia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen. Vuonna 2022 myimme 7,7 miljoonaa matkalippua.

Olemme valtakunnallisena kehittäjätahona mukana keskustelemassa ja rakentamassa innovatiivisia joukkoliikenneratkaisuja, jotta tulevaisuudessa joukkoliikenne olisi entistä kilpailukykyisempi vaihtoehto yksityisautoilulle.

Olemme edistäneet joukkoliikenteen käyttöä yhdessä liikennöitsijöiden kanssa jo 90 vuotta. Lisäämme tietoisuutta joukkoliikenteestä ja kannustamme valitsemaan kestävämmän tavan liikkua paikasta toiseen.

Läs mer →

Pakettipalvelut

Matkahuolto on Suomen toiseksi suurin kuluttajille ja yrityksille pakettipalveluja tuottava yritys. Pakettipalvelumme vastaavat niin kotimaisten kuin kansainvälisten asiakkaidemme tarpeisiin siellä, missä asiakas on. Kuljetamme koko maan laajuisen, yli 2 300 palvelupistettä kattavan verkostomme avulla 20 miljoonaa pakettia vuodessa – myös ulkomaille ja ulkomailta Suomeen.

Vastuullisena yrityksenä tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisesti tuotetut palvelut. Vähennämme kuljetusten aiheuttamia päästöjä Ilmastotiekarttamme mukaisesti muun muassa tehokkaalla reittisuunnittelulla ja siirtymällä uusiutuvien energialähteiden käyttöön. Tavoitteemme on olla päästötön pakettipalveluoperaattori vuoteen 2030 mennessä.

Läs mer →

Avainluvut 2022