Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Opiskelijalippu ja opiskelija-alennus

Opiskelijalippu ja opiskelija-alennus

Osta opiskelijahintaiset kertaliput helposti Reitit ja Liput -sovelluksesta tai Matkahuollon verkkosivuilta. Opiskelijalippujen hinta ja saatavuus vaihtelee liikennöitsijästä ja reitistä riippuen. Matkahuolto noudattaa kertalippujen myynnissä liikennöitsijöiden ilmoittamia hinnastoja ja alennusehtoja. Kausi- ja sarjaliput ovat pääsääntöisesti samanhintaisia kaikille matkustajille, eikä niistä yleensä myönnetä opiskelija-alennusta.

Näet kertalippujen hinnat Reitit ja Liput -sovelluksesta tai Matkahuollon verkkosivuilta.

Opiskelijakortti

Opiskelija-alennuksen saa voimassa olevalla opiskelijajärjestön kortilla, jossa on Matkahuollon logo. Kadetit saavat alennuksen esittämällä Puolustusvoimien virallisen henkilökortin.

Opiskelijakortteja myöntävät opiskelijajärjestöt, joiden kautta opiskelijat saavat joko fyysisen tai sovelluksen kautta käytettävän opiskelijakortin. Opiskelijakorteista ja niiden myöntämisperusteita saat lisätietoa omalta opiskelijajärjestöltä tai oppilaitokselta.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media