Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Erbjudande: Helsingfors–Uleåborg

Billiga webbrabattbiljetter från 15 €

Webbrabattbiljetten ska köpas i webbutiken tidigast 32 dagar före avfärden och, beroende på turen, senast kl. 13 vardagen före avfärdsdagen (turerna som körs av Gold Line), senast kl. 15 dagen före avfärdsdagen (turerna som körs av J M Eskelisen Lapin Linjat Oy) eller 30 minuter före bussens avfärd från startpunkten (turerna som körs av Jyväskylän Liikenne Oy och Kuopion Liikenne Oy).

Studera tidtabellerna och köp en biljett

Specialvillkor för webbrabattbiljetten: Helsingfors–Uleåborg

Ett begränsat antal webbrabattbiljetter finns till salu för vissa bussturer på bestämda dagar. Om inget rabattpris anges för den sträcka som du söker betyder det antingen att det inte finns rabattbiljetter för sträckan i fråga eller att rabattbiljetterna är slutsålda.

J M Eskelisen Lapin Linjat Oy:s turer berättigar webbrabattbiljetten endast till en resa mellan de orter som anges på biljetten, och påstignings- och avstigningshållplatsen ska finnas i den stad eller kommun som anges på biljetten. Om det till exempel står på biljetten att påstigningshållplatsen är Helsingfors busstation Kampen betyder det att rabattbiljetten gäller vid påstigning på alla busshållplatser för snabbturer i Helsingfors stad.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier