Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Resenärer

Bussen transporterar dig bekvämt vart som helst i Finland. Köp biljetter till ett pris från 2,50 € och kontrollera tidtabellerna enkelt och snabbt i webbutiken, mobilappen och vid Matkahuoltos serviceställen.

Busstidtabeller
Bussbiljetter och resekort
Resor och Biljetter överallt i Finland
Reseguiden
Priser och rabatter
Anvisningar och villkor för passagerare

Smidigt till Finlands alla hörn med samma app!

I appen Resor och Biljetter kan du söka och planera hela din resa från adress till adress. Appen vägleder dig ända fram med olika färdmedel och du får själv välja de tidtabeller, trafikmedel och rutter som passar dig bäst.

Hämta appen

FAQ

Det är möjligt att avbeställa en Webbiljett senast 24 timmar före avresan. Tur- och returbiljetter kan avbeställas helt eller delvis senast 24 timmar före avresan. Om resan infaller under ett veckoslut eller på en helgdag eller vardagen efter ett veckoslut eller en helgdag ska avbeställningen göras föregående vardag. En serviceavgift på nio (9) euro tas ut för avbeställningen. En avbeställning kan göras endast en gång per bokningsnummer. Avbeställningen kan göras med blanketten för avbeställning av Webbiljett. Det är inte möjligt att ändra en Webbiljett.

Priserna som finns på Matkahuoltos webbplats gäller endast då du köper en biljett i Matkahuoltos webbutik. Biljettpriset kan avvika från de priser som anges på webbplatsen om du köper biljetten på Matkahuoltos serviceställe eller av busschauffören.

Tidtabellssökningen fungerar enligt datum. Dygnet börjar klockan 00:00 och slutar klockan 23:59. Tidtabellerna för de turer som avgår klockan 00:00 och senare på natten ska sökas på följande dags datum.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä