ResenärerPaketFöretagskunderServiceställen
Sök
Logga in
Första sidan
Paket
Ta emot paket

Ta emot paket

Du kan följa ett paket som skickats till dig med hjälp av försändelseuppföljningen.

Vi underrättar dig per SMS eller e-post genast när ditt paket kan avhämtas. När du hämtar en försändelse ska du uppvisa identitetsbevis: ett körkort, pass eller identitetskort som beviljats av polisen. Om du inte själv kan hämta ditt paket kan du ge en annan person fullmakt att hämta det. Denna person ska ha med sig fullmakten och ett identitetsbevis när paketet hämtas.

Om ditt paket har skickats till en paketautomat behöver du koden som finns på ankomstavin när du hämtar paketet. När du hämtar en försändelse ska du först välja funktionen Hämta på automatens skärm. Därefter skriver du in den 8-siffriga koden från ankomstavin på skärmen. Då öppnas automatiskt dörren till det skåp där försändelsen finns. Ta paketet från skåpet och stäng dörren.

När du beställer produkter från en webbutik kan du välja Matkahuolto som speditör om webbutiken har ingått ett transportavtal med Matkahuolto. I många webbutiker kan du i stället för Matkahuoltos närmaste serviceställe vid behov också välja något annat av Matkahuoltos paketserviceställen som avhämtningsställe. I annat fall transporteras paketet på basis av postnumret till standardavhämtningsstället för postnummerområdet i fråga. Standardavhämtningsstället är i regel närmaste Matkahuolto-serviceställe, K-Market, R-kiosk, paketautomat eller något annat paketserviceställe som samarbetar med Matkahuolto i förhållande till den adress som står på paketet.

Serviceställens adresser

Skicka paket

Pris från 4,90 €
Köp och skicka paket

Spåra paket

Skriv in försändelsekoden i fältet.
Sök

Seriepaket

Genom att köpa seriepaket får du tio försändelser på en gång.
Köp seriepaketSkicka seriepaket