Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Erbjudande: Jyväskylä–Joensuu

Billiga webbrabattbiljetter från 12 €

Webbrabattbiljetten ska köpas i webbutiken tidigast 32 dagar före avfärden och senast 60 minuter (Soisalon Liikenne Oy:s turer) eller 30 minuter (Pohjolan Matkas turer) före turens avfärd från startpunkten.

Studera tidtabellerna och köp en biljett

Specialvillkor för webbrabattbiljetten: Jyväskylä–Joensuu

Ett begränsat antal webbrabattbiljetter finns till salu för vissa bussturer på bestämda dagar. Om inget rabattpris anges för den sträcka som du söker betyder det antingen att det inte finns rabattbiljetter för sträckan i fråga eller att rabattbiljetterna är slutsålda.

På Soisalon Liikenne Oy:s turer berättigar webbrabattbiljetten endast till en resa mellan de orter som anges på biljetten, och påstignings- och avstigningshållplatsen ska finnas i den stad eller kommun som anges på biljetten. Om det till exempel står på biljetten att påstigningshållplatsen är Jyväskylä busstation betyder det att rabattbiljetten gäller vid påstigning på alla busshållplatser för snabbturer i Jyväskylä stad.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier