ResenärerPaketFöretagskunderServiceställen
Sök
Logga in
Första sidan
Resenärer
Erbjudande: Uleåborg–Lahtis

Erbjudande: Uleåborg–Lahtis

Billiga webbrabattbiljetter från 15 €

Webbrabattbiljetten ska köpas i webbutiken tidigast 32 dagar före avfärden och, beroende på turen, senast kl. 13 vardagen före avfärdsdagen (turerna som körs av V. Alamäki Oy, J M Eskelisen Lapin Linjat Oy och Gold Line) eller 30 minuter före bussens avfärd från startpunkten (turerna som körs av Jyväskylän Liikenne Oy och Kuopion Liikenne Oy).

Studera tidtabellerna och köp en biljett

Specialvillkor för webbrabattbiljetten: Uleåborg–Lahtis

Ett begränsat antal webbrabattbiljetter finns till salu för vissa bussturer på bestämda dagar. Om inget rabattpris anges för den sträcka som du söker betyder det antingen att det inte finns rabattbiljetter för sträckan i fråga eller att rabattbiljetterna är slutsålda.

På V. Alamäki Oy:s, J M Eskelisen Lapin Linjat Oy:s och Gold Lines turer berättigar webbrabattbiljetten endast till en resa mellan de orter som anges på biljetten, och påstignings- och avstigningshållplatsen ska finnas i den stad eller kommun som anges på biljetten. Om det till exempel står på biljetten att påstigningshållplatsen är Uleåborg busstation betyder det att rabattbiljetten gäller vid påstigning på alla busshållplatser för snabbturer i Uleåborg stad.

Tidtabeller och biljettköp

Varifrån
Vart
Sök tidtabeller

Reitit ja Liput -mobiilisovellus

De flesta bussbiljetter, det bästa turutbudet och det tätaste nätverket över hela landet.

Resekort

Beställ din resekort bekvämt från vår resekortbutik i nätet.