Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Beställning av Savonlinna Värdebiljett på Resekort

Beställ en Savonlinna Värdebiljett på ditt resekort genom att fylla i informationen nedan.

En kortavgift på 6,50 €/kort debiteras för beställningen av värdebiljett. Värdebiljetten kan även laddas med önskat eurobelopp. En värdebiljett kan laddas med högst €250. Du kan även beställa en förhandsladdad värdebiljettprodukt till ditt resekort, i vilket fall Värdebiljetten laddas med ett monetärt värde på bussen.

Betalningslänken skickas till prenumerantens e-postadress inom två arbetsdagar. Beställningen levereras till kunden efter betalning.

Den beställda Värdebiljetten för ditt resekort skickas som ett paket till närmaste Matkahuolto hämtställe enligt kundens angivna adress. Du kommer att få en textmeddelandeavisering till det telefonnummer du angivit när ditt resekort är redo att hämtas.

Kontaktinformation för Beställaren

Kontaktinformation för Mottagaren (om annan än beställaren)

Skyddet av personuppgifter är viktigt för oss. Vi hanterar dina uppgifter noggrant och säkert. Mer information om behandlingen av personuppgifter och dina rättigheter finns på www.matkahuolto.fi/tietosuoja.

Genom att skicka beställningen godkänner du villkoren för biljett och beställning.

Om du har några frågor angående din beställning kan du kontakta oss via e-post på matkapalvelut.helsinki@matkahuolto.fi eller via telefon till kundservice på +358 20 331 222, måndag till fredag från kl. 8.00 till 16.00. Samtalspriset är 8,4 cent per minut.

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier