Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Riksomfattande seriebiljetter

Årsbiljetterna med 22 och 44 resor som laddas på resekort tas ur bruk och i stället har vi infört riksomfattande seriebiljetter. De riksomfattande seriebiljetterna kan köpas och användas endast i appen Resor och Biljetter.

Gamla årsbiljetter kan köpas till resekort fram till den 30 juni 2023 och användas fram till slutet av biljettproduktens giltighetstid. Läs mer om appen Resor och Biljetter samt övergångstidtabellerna för biljettprodukter .

Riksomfattande seriebiljetter kan användas för resor inom ramarna för det antal kilometrar som köpts till biljetten och i regel på alla de turer där Matkahuoltos biljettprodukter är giltiga. Du kan kontrollera biljettens giltighet i Matkahuoltos tidtabellssökning. Om riksomfattande seriebiljetter inte är giltiga som betalningsmedel på den aktuella turen, har texten ”Matkahuoltos biljettprodukter gäller inte på denna tur” angetts separat i inforutan (i) i uppgifterna om turen i Matkahuoltos tidtabellssökning.

Nya biljettprodukter

  • 10 resor, 30 dagar

  • 20 resor, 30 dagar

  • 30 resor, 30 dagar

  • 44 resor, 30 dagar

  • 44 resor, 180 dagar

Vi har lagt till nya biljettproduktalternativ och erbjuder nu också färre antal resor för våra kunders varierande resebehov.

Observera att biljettprodukternas giltighetstider har förändrats. Riksomfattande seriebiljetter är beroende på biljettprodukten giltiga i antingen 30 dagar eller 180 dagar.

Prislista

Se prislistan för riksomfattande seriebiljetter här.
Se ny prislistan (giltig från 1.10.2023) här.

Annulleringar och gottgörelser

En köpt biljettprodukt kan annulleras i appen Resor och Biljetter inom 24 timmar efter köpet. Kunden kan göra annulleringen själv endast om det är fråga om oanvända biljettprodukter.

Du hittar biljettvillkoren för appen Resor och Biljetter här.

Mer information om biljetten

Riksomfattande seriebiljetter för barn säljs för barn under 12 år. Biljettprodukten för barn över 12 år är seriebiljetten för vuxna.

Seriebiljetten inkluderar ingen bytesrätt, utan varje stämpling drar av en resa från biljetten. En seriebiljett kan också användas för att betala flera personers resa.

Tidtabeller och biljettköp

Varifrån
Vart

Appen Resor och Biljetter

De flesta bussbiljetter, det bästa turutbudet och det tätaste nätverket över hela landet.
Bussbiljetter-mobilapplikation
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier