Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Savonlinnan Arvokortin tilaaminen matkakortille

Tilaa Savonlinnan Arvokortti matkakortille täyttämällä alla olevat tiedot.

Arvokorttitilauksesta peritään korttimaksu 6,50 € / kortti. Arvokortille voidaan myös ladata haluamasi euromääräinen summa. Arvokortille voidaan ladata enintään 250 €. Voit myös tilata arvokorttituotteen esialustettuna matkakortille, jolloin Arvokortille tulee ladata euromääräinen arvo bussissa.

Tilaajan sähköpostiin lähetetään kahden arkipäivän kuluessa maksulinkki. Tilaus toimitetaan asiakkaalle maksun jälkeen.

Matkakortille tilattava Arvokortti lähetetään Matkahuollon pakettina asiakkaan ilmoittamaa osoitetta lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Saat tekstiviesti-ilmoituksen yhteystiedoissasi annettuun puhelinnumeroon, kun matkakorttisi on noudettavissa.

Tilaajan yhteystiedot

Vastaanottajan yhteystiedot, jos eri kuin tilaaja

Henkilötietojen suojaaminen on meille tärkeää. Käsittelemme tietojasi huolellisesti ja turvallisesti. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja sinulle kuuluvista oikeuksista saat osoitteesta www.matkahuolto.fi/tietosuoja.

Tilauksen lähettämällä hyväksyt lippu- ja tilausehdot.

Jos tilauksesta herää kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen matkapalvelut.helsinki@matkahuolto.fi tai puhelimitse asiakaspalveluun p. 020 331 222 ma-pe klo 8-16. Puhelun hinta 8,4 snt/min.

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media