Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Valtakunnalliset sarjaliput

Matkakortille ladattavat 22 ja 44 matkan vuosiliput poistuvat käytöstä, ja niiden tilalle olemme ottaneet käyttöön valtakunnalliset sarjaliput. Valtakunnalliset sarjaliput ovat ostettavissa ja käytettävissä vain Reitit ja Liput -sovelluksessa.

Valtakunnallisilla sarjalipuilla voi matkustaa lipulle ostetun kilometrimäärän puitteissa pääsääntöisesti kaikilla niillä vuoroilla, joilla Matkahuollon lipputuotteet käyvät. Voit tarkistaa lipun kelpoisuuden Matkahuollon aikatauluhausta. Jos valtakunnalliset sarjaliput eivät kelpaa maksuvälineenä kyseisellä vuorolla, on Matkahuollon aikatauluhakuun vuorotiedon lisätietoruutuun (i) kirjattu erikseen ”Matkahuollon lipputuotteet eivät kelpaa tällä vuorolla”.

Uudet lipputuotteet

  • 10 matkaa, 30 päivää

  • 20 matkaa, 30 päivää

  • 30 matkaa, 30 päivää

  • 44 matkaa, 30 päivää

  • 44 matkaa, 180 päivää

Olemme lisänneet lipputuotevaihtoehtoja ja tarjoamme nyt myös pienempiä matkamääriä asiakkaidemme vaihteleviin matkustustarpeisiin.

Huomaathan, että lipputuotteiden voimassaoloajat ovat muuttuneet. Valtakunnalliset sarjaliput ovat voimassa lipputuotteesta riippuen joko 30 päivää tai 180 päivää.

Hinnasto

Näet voimassa olevan valtakunnallisten sarjalippujen hinnaston tästä. Tarvittaessa näet sovelluksessa myytyjen valtakunnallisten sarjalippujen vanhan hinnaston tästä. Matkakortille myytyjen lippujen hinnaston 30.6.2023 asti näet tästä.

Lipun peruutus ja hyvitykset

Ostettu lipputuote on mahdollista peruuttaa 24 tunnin sisällä ostosta Reitit ja Liput -sovelluksessa. Peruutus itsepalveluna on mahdollista vain käyttämättömien lipputuotteiden osalta.

Tutustu tarkemmin Reitit ja Liput -sovelluksen lippuehtoihin täällä.

Lisätietoa lipusta

Lasten valtakunnallisia sarjalippuja myydään alle 12-vuotiaille lapsille. Yli 12-vuotiaille myytävä lipputuote on aikuisten sarjalippu.

Sarjalippuun ei sisälly vaihto-oikeutta, eli jokainen leimaus vähentää lipulta yhden matkan. Sarjalipulla voi halutessaan maksaa myös useamman henkilön matkan.

Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin

Reitit ja liput yhdestä äpistä!

Opastus ovelta ovelle, reitit kartalla ja liput koko matkalle.
Tutustu ja lataa sovellus
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media