Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Tuotantoesimies Seinäjoen Matkahuoltoon

Haemme kasvavaan Seinäjoen Matkahuoltoon energistä ja tulosvastuullista

Tuotantoesimiestä vastaamaan operatiivisen toiminnan sujuvuudesta ja laadusta Seinäjoen toimipisteessä.

Tuotantoesimiehenä johdat päivittäistä operatiivista toimintaa toimipisteessä. Olet oma-aloitteinen ja eteenpäin katsova sekä osallistut aktiivisesti rahtitoimintojen kehittämiseen. Tehtävä vaatii myös joustavuutta ja kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin. Tuotantoesimiehenä hyödyt hyvistä esimies- ja vuorovaikutustaidoista. Tarvitset myös hyvät tietotekniset taidot, kuten kokemusta Microsoft Office 365 -ohjelmasta sekä tuotannon ohjausjärjestelmistä. Lisäksi tulet erinomaisesti toimeen sekä suomen että englannin kielellä, ja toki myös muu kielitaito on eduksi.

Toivomme, että pystyt sitoutumaan vuorotyöhön. Trukin ajaminen on sinulla hallussa ja toimintaympäristönä terminaali sekä varasto ovat sinulle tuttuja. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta logistiikka-alalta.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja mukavan työyhteisön tuen vakaassa yhtiössä. Matkahuolto uudistuu voimakkaasti ja tehtävässä pääset mukaan tekemään tulevaisuuden Matkahuoltoa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mika Veko p. 044 9705382 tiistaina 31.8. klo 13–14 ja torstaina 2.9. klo 12–13.

Kiinnostuitko? Lähetäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.9. oheisen linkin kautta.

Käsittelemme hakemukset hakuajan päätyttyä ja kutsumme jatkoon valitut henkilöt videohaastatteluihin viikolla 37. Toivomme tehtävään valitun voivan aloittaa meillä mahdollisimman pian

Odotamme hakemustasi!

Hae tehtävään tästä

HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media