Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Vad är Matkahuolto?

Matkahuolto är Finlands näst största leverantör av pakettjänster inom logistikbranschen. Vi är en pålitlig och säker partner för ditt företags paketförsändelser!

Vi transporterar paket med 90 års erfarenhet överallt i Finland, till både företag och konsumenter.

Dessutom är vi en transportpartner till exempel till Omniva (posten i Estland) och PostNord och levererar deras paketförsändelser till kunder i Finland.

Avsändarföretagen har varit ytterst nöjda med samarbetet med Matkahuolto.

Ett omfattande servicenätverk i hela Finland

Matkahuoltos servicenätverk växer hela tiden och omfattar över 2 000 servicepunkter på centrala platser, alltid nära kunden. Våra mest populära servicepunkter är paketautomaterna, som redan är 1 000 stycken. Till en del av serviceställena levererar vi paket även på helger.

Snabb leverans

Vi följer vårt leveranslöfte och transporterar paket från webbutiker snabbt och pålitligt till ett serviceställe eller till mottagarens dörr överallt i Finland inom 1–3 vardagsdygn. Med hjälp av våra tjänster säkerställer du en lyckad kundupplevelse ända fram till leveransen till kunden.

Matkahuolto är det mest uppskattade varumärket för pakettjänster och resetjänster i Finland

Enligt Taloustutkimus årliga undersökning av uppskattningen för olika varumärken (Brändienarvostus) är Matkahuolto det mest uppskattade varumärket 2022 i två av undersökningens produktgrupper, Pakettjänster och Passagerartjänster. Både de som använder våra tjänster och alla finländare gav oss det bästa betyget i undersökningen.

Läs mer

Kundupplevelsen i fokus

Matkahuolto har den mest positiva imagen inom sin bransch och de trognaste kunderna. Över 90 procent av de finländska konsumenterna upplever Matkahuolto som ett positivt alternativ för paketleveranser och undersökningar har visat att vi har de nöjdaste kunderna. Vi vill hjälpa ditt företag att förbättra kundupplevelsen med hjälp av heltäckande transporttjänster.

"Under de senaste åren har Matkahuoltos utveckling i hög grad styrts av både digitalisering och kundorientering. Vi vill svara på behoven inom godstransporter genom att se till att vi förutom fungerande tjänster erbjuder en utmärkt kundupplevelse.” Janne Jakola, Matkahuoltos verkställande direktör