Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettilaskuri Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Hinnat Verkkokaupasta tilatut lähetykset Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Aikataulut ja lipun osto

Lähetysten seuranta

Osta kuljetus verkosta

Alennukset

Matkahuolto noudattaa lipunmyynnissä bussiyrittäjien ilmoittamia alennusehtoja. Kutakin alennukseen oikeutettua matkustajaa kohden myönnetään vain yksi alennus. Alennukseen oikeuttava voimassaoleva kortti on esitettävä aina lipunmyynnin ja autoon nousun yhteydessä.

Alennukset kertalipuista

Alennusryhmä Huomioitavaa
Menopaluu  
Ryhmät  
Opiskelijat Alennuksen saa Matkahuollon ja VR:n yhteisellä opiskelijakortilla, Frankin ja Pivon mobiilisovelluksilla, tai opiskelijajärjestön kortilla, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki. Kadetit saavat alennuksen esittämällä puolustusvoimien virallisen henkilökortin.
Tutustu alennusehtoihin ja hanki opiskelijakortti.
Eläkeläiset Alennuksen saa Matkahuollon eläkeläiskortilla, kuvallisella Kelakortilla, joka on varustettu Matkahuollon, VR:n tai Finnairin liikemerkillä, pahvisella Kelan eläkkeensaajakortilla sekä Työeläkeyhtiöiden myöntämällä työeläkekortilla. Kuvattoman kortin kanssa on esitettävä henkilötodistus: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. 65 vuotta täyttäneet saavat alennuksen esittämällä henkilötodistuksen: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti.
Tutustu alennusehtoihin ja hanki eläkeläiskortti.
Varusmiehet Alennuksen saa varusmieskortilla.
Siviilipalvelusvelvolliset Alennuksen saa siviilipalvelustodistuksella.
Lehdistön edustajat Alennuksen saa lehdistökortilla, johon on painettu Matkahuollon liikemerkki.
Suomen Linja-autohistoriallinen Seura ry:n jäsenet

Alennuksen saa seuran jäsenkortilla.

Nuoriso Alennukseen oikeuttaa nuoren ikä joka vaihtelee bussiyrityksittäin. Löydät nuorisolipun hinnan ja ikärajan aikatauluhausta, painamalla Hinta-sarakkeen alta haluamasi vuoron kohdalla näkyvää hintaa. Nuorisolipun ikärajatiedon saa näkyville, kun painaa nuorisolipun hinnan vieressä olevaa pyöreää i-painiketta.
Lapset Alennukseen oikeuttaa lapsen ikä joka vaihtelee bussiyrityksittäin. Löydät lapsenlipun hinnan ja ikärajan aikatauluhausta, painamalla Hinta-sarakkeen alta haluamasi vuoron kohdalla näkyvää hintaa. Lastenlipun ikärajatiedon saa näkyville, kun painaa lastenlipun hinnan vieressä olevaa pyöreää i-painiketta.

 

 

 

fi| sv| en