Aikataulut ja liput Bussiaikataulut Bussiliput Alennukset Matkustajapalvelut Ohjeet ja ehdot Usein kysyttyä Matkapalvelut Hinnat Bussiliput-mobiilisovellus Matkakorttikauppa Pakettipalvelut Lähetä paketti Pakettien lähetysvaihtoehdot Lisäpalvelut Pakkaaminen Lähetysten seuranta Pakettien hinnat käteisasiakkaille Ulkomaan paketit käteisasiakkaille Vastaanota paketti Kuljetusehdot Usein kysyttyä Pakettipalvelut Näin käytät pakettiautomaattia Toimipisteet Toimipistehaku Toimipisteverkosto Yrityksille Kuljetus- ja rahtipalvelut Usein kysyttyä, sopimusasiakkaat Palvelut verkkokauppayrityksille Yritysmyynti kuljetus- ja rahtipalvelut Matkapalvelut Myynti Matkapalvelut

Pääsiäisen bussiaikataulut ja –liput Matkahuollosta

Pääsiäisenä 19.-22. huhtikuuta bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia. Samalla pääsiäinen on yksi vuoden kiireisimmistä matkustusajankohdista. Pääsiäisenä matkustavien kannattaakin tarkistaa aikataulut ja hankkia bussiliput jo etukäteen Matkahuollosta.

Tarkista aikataulut ja hanki bussiliput etukäteen

Liput saa kätevimmin Matkahuollon verkkosivuilta www.matkahuolto.fi ja Bussiliput-mobiilisovelluksesta. Lippuja voi ostaa myös paikan päältä Matkahuollon toimipaikoista. Mieluisan istumapaikan pääsiäisliikenteessä voi varmistaa ostamalla paikkalipun ennakkoon.

Kaikki pääsiäisen aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät verkosta osoitteesta www.matkahuolto.fi. Aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka matkustuspäivämäärä, jotta mahdollinen poikkeusliikenne tulee huomioitua.

Aikataulu- ja hintatiedot saa myös puhelimitse Matkahuollon henkilökohtaisesti palvelevasta palvelunumerosta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Lisäksi pikavuorojen aikatauluja voi katsoa YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Poikkeuksia Pakettipalveluiden palvelunumeroiden ja toimipaikkojen aukioloajoissa

Pakettipalvelujen palvelunumero kuluttajille 0800 132 582 (ma–pe klo 7–21 ja la klo 9–17) ja palvelunumero yrityksille 020 710 5024 (ma–pe klo 8–18) ovat suljettu pitkäperjantaista toiseen pääsiäispäivään ja palvelevat normaalisti jälleen tiistaina 23.4.

Pääsiäinen vaikuttaa myös Matkahuollon toimipaikkojen aukioloaikoihin, jotka voit tarkistaa Matkahuollon verkkosivuilta toimipistehausta. Useimmat Matkahuollon pakettipisteet, kuten K-Marketit ja R-kioskit sekä pakettiautomaatit ovat avoinna pääsiäisen pyhäpäivinäkin.  

Tutustu Matkahuollon palveluihin lisää Facebookissa http://www.facebook.com/matkahuolto ja Twitterissä http://twitter.com/matkahuolto sekä Matkahuollon Kahvila-blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

fi| sv| en