Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in
Första sidan
Företagskunder
Tjänster för webbutiker

Tjänster för webbutiker

Välj Finlands mest positiva pakettransportör Matkahuolto som logistikpartner för din webbutik

Transporttjänsten är en viktig del av kundrelationen. En snabb och lyckad transport samt ett lätt sätt att returnera produkten till det serviceställe som kunden valt eller till dörren skapar mervärde för kunden. Genom att tillhandahålla en ändamålsenlig transporttjänst säkerställer du en framgångsrik beställning för din kund. Vi hjälper dig att förbättra kundupplevelsen i din webbutik med Matkahuoltos omfattande transporttjänster.

Leveranssätt i webbutiken

Snabba, pålitliga och tydligt informativa transporter är en viktig del av kundupplevelsen i webbutiken. Vi har byggt upp våra tjänster så att de motsvarar dessa förväntningar. 

Snabba, pålitliga och tydligt informativa transporter är en viktig del av kundupplevelsen i webbutiken. Vi har byggt upp våra tjänster så att de motsvarar dessa förväntningar.

Välj det lämpligaste leveranssättet för din webbutik

Vi transporterar också paket utomlands.

Läs mer om transporter utomlands från en webbutik

Du kan också enkelt skicka ditt företags paket utan avtal. Köp paketet på nätet och lämna in ditt paket inom sju dagar vid något av Matkahuoltos över 2 000 serviceställen.

Så här skickar du utan avtal

Du kan lämna din försändelse till Matkahuoltos serviceställe eller en paketautomat eller så kan du avtala om avhämtning. Vid avhämtning hämtar Matkahuolto försändelserna direkt från ditt lager på överenskommet sätt.

Ett nätverk med nästan 2 000 serviceställen och transporter direkt till dörre

Vi transporterar webbutikens paket snabbt och pålitligt till Matkahuoltos nästan 2 000 paketautomater och serviceställen samt till mottagarens dörr överallt i Finland. Nätverket av serviceställen inkluderar Matkahuoltos verksamhetsställen och ombud, övriga serviceställen, vilka finns vid bl.a. de flesta K-marketarna, R-kioskerna och många andra företag, samt paketautomaterna (Lehtipiste och SmartMile). Servicestället finns alltid nära dig och din kund

Läs mer om nätverket av serviceställen

Försäkra dig om att dina kunder hittar Matkahuoltos leveranssätt i din webbutik

Försäkra dig om att kunderna i din webbutik lätt hittar det leveranssätt och serviceställe som är mest lämpligt för dem bland leveransalternativen i din webbutik. Vi har sammanställt anvisningar som beskriver hur du kan kommunicera om Matkahuoltos olika leveranssätt i din webbutik.

Anvisning för kommunikation om leveranssätt till konsumenterna i en webbutik<