Gå till innehållet
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Kakinställningar

Välj dina egna kakinställningar.

Obligatoriska kakor
Dessa kakor är nödvändiga för att våra webbplatser ska fungera eller för användningen av tjänsterna. Till dem hör till exempel kakor med hjälp av vilka användaren kan logga in till delar av webbplatserna som kräver inloggning eller använda varukorgen. Även kakor som behövs för att säkerställa informationssäkerheten på webbplatserna är obligatoriska.
Funktionskakor
Med hjälp av funktionskakor identifieras en användare som återvänder till Matkahuoltos webbplatser. På så sätt kan vi till exempel skräddarsy innehållet på Matkahuoltos webbplatser enligt användarens tidigare val eller preferenser, bl.a. det valda språket eller området, samt välkomna användaren med användarens namn.
Analys- eller effektivitetskakor
Dessa kakor gör det möjligt att identifiera och räkna användarmängderna på webbplatserna samt hjälper oss att få mer information om på vilket sätt användarna rör sig på webbplatserna. Det hjälper oss att förbättra webbplatsernas användbarhet, till exempel säkerställa att användarna lätt hittar det innehåll de söker.
Riktade kakor
Med riktade kakor samlas information om besökarna på webbplatserna för marknadsföringsändamål för att skapa målgrupper samt rikta reklam och visa den för användare som sannolikt är intresserade. Med riktad reklam strävar vi efter att användarna ska se sådan reklam som har ett meningsfullt innehåll och är aktuell för användarna. Vi använder bl.a. följande tredje parters riktade kakor: Adform, Google, Facebook och Vine.
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortetResor och Biljetter appenReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier