Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Nettiliput verkkokaupassa

Kertalippu sopii parhaiten yksittäisille matkoille ja satunnaiseen matkustamiseen. Kertalippuja voit ostaa helposti ennakkoon äpistä tai Matkahuollon nettilippukaupasta alk. 3,80 €.

Nettilippukaupasta ostettu nettilippu on voimassa lippuun merkittynä päivänä ja lippuun merkityllä vuorolla. Nettitarjouslippuihin voi liittyä myös muita bussiyritys- ja yhteysvälikohtaisia rajoituksia.

Hyvä tietää:

  • Nettilippua ostettaessa pyydämme joko matkustajan nimen tai vaihtoehtoisesti 5-10 merkkiä pitkän vapaavalintaisen oman tunnisteesi. Jompikumpi tarvitaan, koska kuljettaja tarkistaa sen perusteella matkustusoikeuden autoon noustessasi. Jos samalla lipulla matkustaa useampi henkilö, tarvitaan vähintään yhden matkustajan nimi tai yksi oma tunniste. Poikkeuksen muodostavat OnniBusin liput, joissa nimen tai vapaavalintaisen tunnisteen sijaan on valmiiksi varaustunnus.

  • Nettilipun oston yhteydessä saat näytölle tilausvahvistuksen ja halutessasi sähköpostiisi kuitin. Et tarvitse kuittia matkalle mukaan, mutta sen voi halutessa lähettää sähköpostiin tai tulostaa esim. kirjanpitoa varten.

  • Nettilippuun voi liittää maksuttoman paikanvarauksen useisiin pika- ja vakiovuoroihin. Paikkavarausta ei voi tehdä lemmikin kanssa matkustettaessa.

Nettilipun peruuttaminen

Voit peruuttaa Nettilipun 24 h ennen vuoron lähtöä. Mikäli matkustuspäivä on viikonloppuna tai pyhäpäivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä, peruutus tulee tehdä edellisenä arkipäivänä. Pyhäpäiväksi luetaan myös joulu- ja juhannusaatto. Meno-paluulippu voidaan peruuttaa kokonaan tai osittain 24 tuntia ennen menomatkan alkua. Palvelusta peritään 9,00 euron maksu. Peruuta nettilippu.

Mikäli Nettilipun osto epäonnistui, ilmoita häiriöstä.

Katso nettitarjouslippujen yhteysvälit ja yhteysvälikohtaiset erityisehdot.

Osta liput – hae aikataulut

Mistä
Mihin
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media